Zirvede Haber

Ünlü rapçi French Montana’nın konseri İstanbul’u salladı

Ünlü rapçi French Montana’nın konseri İstanbul’u salladı

Dünyaca ünlü rapçi ilk Türkiye konserinde İstanbul’a aşık oldu

Dünyaca ünlü R&B şarkıcısı French Montana, 17 Temmuz’da Masquerade Istanbul’da gerçekleştirmek için geldiği İstanbul’da birkaç gün geçirdi ve İstanbul’a hayran kaldı.

Yaptığı yatırımlar ve ünlü isimlerle arkadaşlıkları ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü rapçi French Montana, Türkiye’deki ilk konserini vermek için İstanbul’a geldi. Post Malone ve Cardi B gibi rap dünyasının ünlü isimleri ile yaptığı çalışmalarla birden fazla kez Grammy adayı olan French Montana, İstanbul’da konser öncesinde İstanbul’u gezme tarihi yerleri görme fırsatı yakaladı ve İstanbul’a hayran kaldı.

Henüz küçük bir çocukken ailesiyle birlikte göç ettiği ABD’de şöhreti bulan R&B müziğinin dev ismi, yeni şarkılarını Masquerade Istanbul’da sevenlerine söyledi.

Ünlü rapçi Türkiye’ye tekrar gelecek

Masquerade Club’ta gerçekleşecek konser ile ilgili açıklamada bulunan Masquerade Istanbul işletmecisi Arda Arman Perihan, “Dünyaca ünlü şarkıcı French Montana, konser takviminin Türkiye ayağı beklentinin üzerinde gerçekleşti. Boğaza İstanbul’a hayran kalan şarkıcı, Türkiye’ye gelmekten büyük keyif aldığını kısa süre içinde tatil için tekrar geleceğini söyledi. Kendisini karşılamaktan biz de büyük keyif aldık. Tekrar konser vermesini isteyeceğimiz şarkıcılardan oldu” dedi.

Drake ile yayını çok konuşuldu

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan French Montana, 30 milyonun üzerinde takipçiye sahip. Geçtiğimiz haftalarda Kanadalı Rapçi Drake’in Twich yayınına katılmıştı. O yayında Drake bir saat içinde 27 milyon dolar gibi bir parayı kumarda kaybetmesi günlerce konuşulmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ