Zirvede Haber

URBAN Care’den yepyeni MONOI & YLANG YLANG saç bakım serisi ile bu yaz da güneş saçlarında!

URBAN Care’den yepyeni MONOI & YLANG YLANG saç bakım serisi ile bu yaz da güneş saçlarında!
Yeni nesil saç bakım markası URBAN Care’in yaza özel saç bakım serisi yeniden raflarda ! Monoi & Ylang Ylang saç bakım serisi vegan, parabensiz ve silikonsuz formülü ile deniz, güneş ve kum sonrası yıpranan saçlara yoğun bakım sağlarken aynı zamanda UV koruma faktörü ile koruyor! Gün boyu yumuşak, canlı ve yaz kokan saçlar vaad ediyor. Serinin üyeleri arasında saç bakım şampuanı, sıvı saç bakım kremi, durulanmayan bakım kremi ve banyo öncesi SOS bakım maskesi yer alıyor.

Monoi Oil & Ylang Ylang Saç Bakım Şampuanı

Tuzlu su, klor ve güneş ürünlerinin kalıntılarından saçı arındırıyor. İçeriğindeki Monoi Yağı ile saçları ve saç derisini kuruluğa karşı koruyup, saçı nemlendiriyor, güçlendiriyor ve renk bozulmalarına karşı koruyor. Saçın daha kolay taranmasını sağlıyor. Ylang Ylang Yağının zengin içeriği sayesinde saçların beslenerek güçlenmesini, kuru ve mat görünümlü saçların yumuşayarak parlak bir görünüme ulaşmasını sağlıyor. UV filtresi ile saçları güneş ışınlarına karşı koruyor.

Monoi Oil & Ylang Ylang Sıvı Saç Bakım Kremi

İçeriğindeki Monoi Yağı ile saçları kuruluğa karşı koruyup, saçı nemlendirip, güçlendirip ve renk bozulmalarına karşı koruyor. Ylang Ylang Yağının zengin içeriği sayesinde saçların beslenerek güçlenmesini, kuru ve mat görünümlü saçların yumuşayarak parlak bir görünüme ulaşmasını sağlıyor. Zamanla yıpranan ve kırılan saçların canlılık kazanmasını destekliyor. Kolay tarama ve yumuşaklık sağlayıp, saçın doğal parlaklığını artırıyor. UV filtresi ile saçları güneş ışınlarına karşı koruyor.

Monoi Oil & Ylang Ylang Durulanmayan Bakım Kremi

İçeriğindeki Monoi Yağı ile saçları kuruluğa karşı koruyor ve nemlendiriyor. Ylang Ylang Yağının zengin içeriği sayesinde saçların beslenerek güçlenmesini, kuru ve mat görünümlü saçların yumuşayarak parlak bir görünüme ulaşmasını sağlıyor. Zamanla yıpranan ve kırılan saçların canlılık kazanmasını destekliyor. Elektriklenme ve kabarmayı önleyip kolay tarama sağlıyor. UV filtresi ile saçları güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyor.

Monoi & Ylang Ylang Duş Öncesi SOS Bakım Maskesi

İçeriğindeki Monoi Yağı ile saçları ve saç derisini kuruluğa karşı koruyup, saçı nemlendirip, güçlendiriyor. Anında etkili canlılık ve yumuşaklık sağlıyor. Saçlarda yoğun onarım ve besleyici etki sunuyor. Elektriklenme ve kabarmayı önleyip kolay tarama sağlıyor. UV filtresi ile saçları güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyor.

URBAN Care hakkında:

Kozmetik sektöründe yenilikçi kişisel bakım ürünlerini Türk tüketicisiyle buluşturan Selen Kozmetik’in bünyesinde 2013 yılından bu yana yer alan Urban Care, kişisel bakımına özen gösteren şehirli kadının yoğun yaşam içerisinde kullanabileceği pratik ve etkili, doğaya, hayvana saygılı ürünler sunan, vegan bir saç bakım markasıdır.

Başta Watsons, Gratis, Rossmann, Eve, Cosmetica gibi zincirler olmak üzere Migros, Carrefour gibi Ulusal marketler, Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi e ticaret satış noktaları, Getir, İste Gelsin gibi hızlı market kanalları ve kozmetik ürün satan perakende satış noktalarında tüketicilerle buluşan Urban Care, yılın en iyi şampuanı, yılın en iyi ürünü gibi tüketici oylamalarıyla belirlenen birçok kategoride ödüle layık görüldü.

15’e yakın ülkeye ihracatı bulunan markanın, E- ticaret kanalında çok önemli bir satış noktası olan Amazon ile İngiltere üzerinden 9 farklı Avrupa ülkesine de ürün satışı gerçekleştiriyor.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ