Zirvede Haber

Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu, Ege Bölgesi’nin Referans Laboratuvarı Olmayı Hedefliyor

Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu, Ege Bölgesi’nin Referans Laboratuvarı Olmayı Hedefliyor

İzmir’de 1996 yılında faaliyete başlayarak günümüzde 5 Laboratuvar ile hizmet veren Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu, önümüzdeki dönemde de yatırımlarını sürdürerek, 2 yıl içinde Ege Bölgesi’nin referans laboratuvarı olmayı hedefliyor.

Tıbbi laboratuvarcılık konusunda Ege Bölgesi’nin en köklü kuruluşlarından biri olan Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu, İzmir’in farklı ulaşım aksları üzerinde yer alan 5 laboratuvarı ile yılda 1 milyona yakın test hizmeti sunuyor.

NİTELİKLİ SAĞLIK HİZMETİ

Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Serdar Seven, “Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu olarak uluslararası teknolojik altyapıya sahip 5 farklı laboratuvar ile İzmir’de 26 yıldır hizmet veriyoruz. Her biri alanında profesyonel kadromuzla yatırım planlarımızı bugüne kadar başarıyla gerçekleştirdik. Bundan sonra da gösterdiğimiz büyüme ve gelişim ivmemiz ile Ege Bölgesi’nin referans laboratuvarı olmayı hedefliyoruz. İçinde bulunduğumuz dönem için sağlık sektöründe en önemli ihtiyaç iş gücü. Süreç içinde yatırımlarımızı sadece tesis ve teknolojik altyapıya yönelik değil, şirket içi eğitim planımız ile sağlık kadromuz için de sürdürüyoruz. Nitelikli sağlık hizmetini alanında profesyonel, tecrübeli ve geleceği takip eden kadromuzla sunmak istiyoruz” diye konuştu.

SEKTÖRDE TERCİH EDİLEN MARKA

Gelinen noktada sağlık kadrosu deneyiminin yanı sıra teknolojiyi etkin şekilde kullanmalarının da önemli paya sahip olduğunu vurgulayan Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu Medikal Direktörü Prof. Dr. Ahmet Var, sektörde tercih edilen marka olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Son olarak geçtiğimiz yıl İzmir’de Balçova Şube’sini hizmete aldıklarını belirten Prof. Dr. Var, İzmir’e yaptıkları yatırımlardan, hasta ve doktor ilgisinden çok memnun olduklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ