Zirvede Haber

Nakliyenin Atom Karıncası!

Nakliyenin Atom Karıncası!

Atom Uluslararası Nakliyat ve Lojistik Hizmetleri Tic. A.Ş. olarak Avrupa’nın çeşitli noktalarına karayolu taşımacılık hizmeti vermek amacıyla 2013 yılında kurulduk. 2013 yılında İzmir’de başlayan yolculuğumuz İstanbul’a yatırımlarımızla berber devam etti. Bugün geldiğimiz noktada 5.ofismizi Bursa’da açıyoruz.

HABER OSMAN ÇETİN

2015 yılında Ege Bölgesi’nin en köklü taşımacılık firmalarından olan Arspet ile güçlerimizi birleştirdik. Sektörümüzün artan lojistik ihtiyaçlarını öngörerek hizmetlerimizi her geçen gün çeşitlendirdik İstanbul ofisimizi açtığımız 2020 yılı, yatırımlarımızı ve hedeflerimizi daha da büyüttüğümüz, bir yıl oldu.

Üstün kalite anlayışımız; profesyonel ekibimiz; AR-GE’ye, koşulsuz müşteri memnuniyetine, günümüzün ve geleceğin ihtiyaçlarına, güncel teknoloji sistemlerine ve sürdürülebilirliğe verdiğimiz önem ile fark yarattık. Bugün müşterilerimizin ürünlerinin ilk üreticiden nihai tüketiciye kadar olan nakliye, depolama, gümrükleme, paketleme ve dağıtım ağını kara, hava, deniz ve intermodal Proje ve Fuar Taşımacılığı olmak üzere her alanda ayrıcalıklı hizmet sunuyoruz. Farkımız, etkili bir lojistik sistemi için gereken ürün, lokasyon, zaman, miktar, kalite ve fiyat bileşenlerinin uyum içerisinde yürütmekteki başarımız.

550 adet özmal ekipmanımız 320 adet özmal çekiçimiz 25 adet özmal Mini Van araçlarımız ile nakliye ve lojistik sektöründe, başta Almanya olmak üzere, Benelux, Avusturya, İsviçre, İtalya, Romanya, İspanya ve Portekiz’ de  yoğun olarak komple ve parsiyel taşımalar yapıyor Slovenya’da ise yabancı plakalı araçlarımız ile hizmet sağlıyoruz.

Intermodal Taşımacılığında ise yatırımlarımız devam ediyor,2022 yıl sonu itibari ile 45’lik konteyner sayımız 400 adete ulaşacak.

Hava Kargo Taşımacılığında Atom Hızında verdiğimiz hizmet ile dünyanın her noktasına ulaşabilen sektörün tercih edilen markalarından biri olduk. Atom Lojistik sağladığı teminat ve alanında uzman havayolu personel kadrosu ve dünyanın her yerinde geniş acenta ağımız ile 2021 yılında IATA, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin (International Air Transport Association)üyeleri arasında yerimizi aldık.

Yeni aynı şekilde Deniz Yolu Taşımacılığında dünyanın her limanına ulaşıyoruz. Geniş acente ağımız Türkiye`de ve dünyada söz sahibi armatör firmalar ile yaptığı tedarik anlaşmaları ile müşterilerine dünyadaki ticaret noktaları arasında düzenli, hızlı ve alternatifli denizyolu taşıma hizmeti sunuyoruz.

Atom Lojistik olarak nakliye ve lojistiğin kapsamına giren her alanda olduğu gibi Proje ve Fuar Taşımacılığı ile de müşterilerimizin hizmetindeyiz. Proje ve fuar taşımacılığında operasyonun her aşamasında, planlamadan rota çalışmasına, depolamadan paket açma ve konumlandırmaya, risk raporundan fizibiliteye, ürünlerin takibinden sürecin ve sonucun raporlamasına, yükünüzün en güvenli şekilde teslimat noktasına ulaşmasını ve isterseniz geri teslimini sağlıyoruz

Slovenya, İtalya ve Almanya’da da şirketlerimiz ile hizmet ağımızı dünya kalitesine çıkardığımız ve Türkiye’den dünyaya açılan kapı olduğumuz, ülkemizi temsil edebildiğimiz için gururluyuz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ