Zirvede Haber

DEVA’da İstifaların Arkası Kesilmiyor!

DEVA’da İstifaların Arkası Kesilmiyor!

DEVA Partisi Kestel Kurucu İlçe Başkanı Turgay Erdoğmuş, ilçe başkanlığıyla birlikte parti üyeliğinden de istifa ettiğini duyurdu. “Kurucu ilçe Başkanı olan ve  kongre ile seçilerek göreve gelmiş olduğum Kestel ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeliğimden ve görevimden Bursa İl Başkanlığı Teşkilatı ile uyumlu iletişim kuramadığımızdan ötürü ayrılıyorum…” diyen Erdoğmuş, uzun bir dilekçe ile neden istifa ettiğini Genel Merkez’e de bildirdi.


İşte Erdoğmuş’un o dilekçesi:

DEVA Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’na,
Bursa Kestel İlçesinde kurucu ilçe başkanı olarak atanmış ve kongrede delegelerin oyu ile seçilmiş ilçe Başkanı olarak 1,5 yıldır sürdürmekte olduğum İlçe Başkanlığı görevimi ekibim ile birlikte, Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın ve DEVA Partisinin temel ilke ve prensiplerinin fikir ve düşüncelerime uygun olması ve Türkiye’nin kurtuluşu için gerekli tüm unsurların ve  kadroların mevcut olduğunu düşündüğümüz ve inandığımız için  çalışmalarımızı başarılı  olarak bugüne kadar sürdürdük.

Ancak bu çalışmalarımızın ve ekibimin moral ve motivasyonu;partimize yakışan demokratik duruşu sergilemeyen il başkanlığı tarafından  herkese karşı olduğu gibi bize karşı da  bilinçli ve sistemli bir şekilde yok edilmiştir. Yapılan ötekileştirme, ayrımlaştırma, adaletli davranmama,itibarsızlaşma gibi hal ve hareketlerinden dolayı parti içi muhalefet oluşumuna sebebiyet verilmesi sonucunda bu ve benzer durumların bizleri derinden etkileyerek bir yol ayrımına gelmemizin istenmesine çalışılmış ve gelinen noktada başarılı olunmuştur.  Bu nedenle Parti üyeliğimizden ve
Yönetim kurulu görevlerimizden ayrılarak istifa ediyoruz.

Kalın sağlıcakla…

Saygılarımla

Turgay Erdoğmuş”

Kestel Kurucu İlçe Başkanı Turgay Erdoğmuş’un partisinden istifası ardından Bursa İlçe Teşkilat Başkanlığı görevini sürdüren Serkan Tekyıldık Kestel İlçe Başkanı olarak atandı.

Deva Partisi Kestel İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

Tarafımıza yapılan bildirimler ve yapılan denetimler sonucunda hukuki varlığının sona erdiği tespit edilen Kestel İlçe Başkanlığımız ve yönetimi hakkında Genel Merkez Yönetim Kurulumuzun 15.06.2022 tarihinde aldığı kararla daha önce Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği ve İlçe Teşkilat Başkanlığı görevini sürdüren Serkan Tekyıldık’ın İlçe Başkanı olarak atanmasına karar verilmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ