Zirvede Haber

LIFE BY FAKİR İLE DOĞAL TEMİZLİK

LIFE BY FAKİR İLE DOĞAL TEMİZLİK

Bitkisel bazlı doğal Life by Fakir ürünleri, etkili temizlik çözümleri sunarken, doğanın sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyor.

Doğanın sürdürülebilirliğine katkı sağlayarak gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakma düşüncesi, iklim krizlerinin son yıllarda daha da artmasıyla çok önemli bir hale geldi. İnsanlar özellikle, içerdikleri kimyasallardan ötürü kişisel bakım, hijyen, temizlik kategorisinde bulunan ve günlük hayatta sık kullanılan ürünlerin ekolojik ve vegan sertifikalı olmasına dikkat ediyorlar.

Doğaya ve insana dost temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir, yüzde yüz bitkisel bazlı içerikli ürünleriyle etkili çözümler sunarken, doğanın sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyor. Life by Fakir ürünlerinin tümü Vegan ve Ecomark sertifikasına sahip, serinin hiçbir ürünü insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermiyor.

Life by Fakir konsantre ürünlerinin üretiminde, konsantre olmayan ürünlere göre ortalama yüzde 75 daha az su kullanılıyor. Bu da toplam üretime bakıldığında tonlarca litre su tasarrufu demek oluyor. Böylece çağımızın ve geleceğin en büyük sorunlarından kuraklığın önlenmesine de katkı sağlanıyor.

Life by Fakir ürünlerinde hayvansal içerikler bulunmamasının yanı sıra hiçbir ürünün test aşamasında hayvan dostlar kullanılmıyor. Kullanılan ambalajlar da doğada kolay çözünür ve yüzde 25 geri dönüştürülmüş malzemeden üretiliyor.

Life by Fakir ürün ailesinde; sıvı-toz çamaşır deterjanı, konsantre yumuşatıcı ve ekolojik bulaşık makinesi tableti bulunuyor. Life by Fakir Baby serisinde ise bitkisel bazlı çamaşır deterjanı, konsantre yumuşatıcı ve doğal granül sabun yer alıyor.

Ayrıntılı Bilgi: https://www.saruhankimya.com.tr/tr/markalarimiz/life-by-fakir/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ