Zirvede Haber

MHP: CHP’li Hayri Türkyılmaz vaatlerini tutmadı!

MHP: CHP’li Hayri Türkyılmaz vaatlerini tutmadı!

Mudanya’da neler oluyor! MHP Mudanya Teşkilatı; Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a sert sözlerle yüklendi! MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; “Mudanya Belediye Başkanı CHP’li Hayri Türkyılmaz’a oy verenler bin pişman. Hayri Türkyılmaz’ın yerine getirmediği vaatleri ‘Bende yalan da yok hilaf da yok’ diyen ‘Teyo Emmi’nin palavradan hikayeleriyle kıyasıya yarışır.

CHP’li Hayri Türkyılmaz 6 sene evvel çıktığı televizyon kanalında Mirzaoba Köyü ile ilgili projelerini sıraladı durdu. Ama bu söylediklerinin hiçbirini yerine getirmedi.

Hayri Türkyılmaz Mirzaoba Köyüne ‘Sadece Türkiye’nin değil dünyanın ilk projesi’ diye lanse ettiği ‘Atatürk Silüetli Barış ve Özgürlük Ormanı’ yapacaktı. 6 sene geçti yapmadı.

‘10 bin feetden baktığınızda Atatürk sileti görülecek, Atatürk’ün gözlerini havuz şeklinde olacak, ışıklandırmayla o gözler çakmak çakmak çakacak.’ diyen ve bunların hiçbirini yapmayan CHP’li Hayri Türkyılmaz’ın kendisi belediyecilikten çaktı.

Mirzaoba Köyünde çeşitli hobi sporları, kafeterya ve rastaurantlar, yaşam alanları olacak diyen Hayri Tükyılmaz yine bunların hiçbirini yapmadı.

HayriTürkyılmaz Mirzaoba köyüne Atatürk Müze Evi yapacağını da söylemişti. O da olmadı. Organik Köylü Pazarı yapacaktı onu da yapmadı.

Hayri Türkyılmaz hızını alamayarak vaatlerinde öyle uçmuştu ki, Mirzaoba Köyünde yamaç paraşütü ve Balon seyahati dahi yapılacaktı. Bunlarda olmadı. Gel de ‘Teyo Emmi’yi anma…

Bu beceriksiz belediyeciliğin ana sorumlusu CHP ve Hayri Türkyılmaz. Ama ‘bal yapmayan arı’ misali sadece gezen, bunları dile getirmeyen 6+1’li masanın yerel temsilcileri de bu kötü belediyecilikten en az Hayri Türkyılmaz kadar sorumlu.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ