Zirvede Haber

Terörün geçerli bahanesi yoktur

Terörün geçerli bahanesi yoktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. İsveç ve Finlandiya’nın NATO başvurusuyla ilgili dikkat çeken mesajlar veren Bahçeli, Yunanistan’ın Ege’deki silahlanma faaliyetlerine de çok sert tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli: Terörün geçerli bahanesi yoktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Grup Toplantısı‘nda konuştu.

İşte Bahçeli’nin açıklamasından satır başları:

İstanbul’u zincirlemek isteyenler, Bizans işbirlikçileri ne yapacaklarını şaşırdılar. İstanbul‘un Fethi, zulüm piramidinin yıkılması, haksızlık damarlarının kesilip atılmasıdır. Fatih Sultan Mehmet, teslim olmayan imanı ve yenilmez iradesi ile İstanbul’u fethetmiştir. Geçtiğimiz pazar günü, diğer yanda da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde fidan dikim törenini gerçekleştirdik. Çok şükür yer gök bayrakla süslenmiştir.

YENİ BİR KAOS PLANI ÇIKARMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ

Millet Bahçesi‘ne fitne kazısına heves edenler yine emellerine oluşamayacak. Müşterek gayeleri kriz çıkarmak, sorun üretmek Türkiye‘nin önüne taş koymaktır. Kimin sorunlu, kimin suçlu olduğu herkesin malumudur. İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi üzerinden yeni bir kaos planı çıkarmaya kimsenin gücü yetmez. Aksine hizmet eden olursa bunun sonuçlarına katlanmak zorunda olacaklardır.

TERÖRÜN GEÇERLİ BAHANESİ YOKTUR

Hiçbir cani, hiçbir işbirlikçi Türkiye karşısında duramayacak. Terörün, geçerli bahanesi yoktur. Var diyenler teröristlerle aynı çizgidedir. Demokrasi terörün sığınağı olamayacaktır. İnsan hakları ile terörü bir veya aynı görenler, terörü insan hakkı olarak yorumlayanlar işlenen cinayetlere iştirak etmişlerdir. Gülücükler saçarak bize el uzatan terör baronlarına tavizimiz yoktur. Her yüze gülen dost değildir. Teröristin elindeki silahı verenler de teröristtir.

İKNA İÇİN GELMELERİ BOŞUNADIR

Türkiye‘nin İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğine itirazı boşa değildir. Bu ülkeler samimi değildir. İsveç yönetimi kendi başkentinde bölücü teröristlerin gösterilerine hala sessizdir. Geçen hafta Türkiye’de muhataplarıyla müzakereye oturan İsveç, aynı zamanda terörist Salih Müslim’i televizyona çıkaracak kadar küstahlar. İsveç ve Finlandiya terörle arasına mesafe koymadan nasıl NATO’ya girecek. Türkiye’nin çıkarları gözetilmeden, sözü edilen ülkenin NATO‘ya girmesi hangi mantığa, ahlaka sığacaktır? İkna için gelmeleri boşunadır. İsveç ve Finlandiya kırmızı kar cezalısıdır. Bu cezanın kaldırılması için talepte bulunduğumuz teröristler iade edilmelidir.

YUNANİSTAN ATEŞLE OYNUYOR

Yunanistan ateşle oynamaktadır. ABD‘nin Yunanistan’da kurduğu 9 üs güvenliğimize tehdittir. Türkiye‘ye 12 ada üzerinden silah gösterilmektedir. Bize göre sonuç değişmeyecektir. 12 ada çözülmeyi bekleyen en ciddi sorundur. İç ve dış işgal cephesi şu gerçeği bir an aklından çıkarmasın ki; çalınmış mal sahibine iade edilmelidir. Ya seve seve ya da zorlaya zorlaya adalet yerini bulacaktır.

TÜRK MİLLETİ MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEKTİR

Türkiye ve Yunanistan‘ın karasularının genişliği 6 deniz milidir. Yunanistan bunu 12 mile çıkarma amacı kan dökmeden, silahlar konuşmadan asla mümkün değildir. Türk milleti Yunanistan’a müsamaha göstermeyecektir. Türkiye dostluğuna güven duyulan dosdoğru bir ülkedir.

KAN DÖKMEDEN ASLA MÜMKÜN DEĞİLDİR

Yunan hükümeti her anlamda kırılgan ve kaypaktır. Sırtını da 100 yıl önce olduğu için yine güç merkezlerine dayamıştır. Yunanistan dayatmalarla genişliği 12 mile çıkarma amacı kan dökmeden asla mümkün değildir. Türk milleti Yunanistan’a müsamaha göstermeyecektir. Türkiye, dostluğuna güven duyulan, özü-sözü dosdoğru bir ülkedir. Zalime hoşgörü, mazluma ihanettir. Domuz derisinden post olmaz, eski düşmandan da dost olmaz. Söylesek söz olur, söylemesek dert olur: Su uyur, düşman uyumaz.

TERÖRÜN BELİNİ KIRACAĞIZ

Türkiye terörle mücadelede altın bir dönem yaşamaktadır. Terörün belini kıracağız. Suriye ezici harekat zorunlu hale gelmiştir. Terör nereden doğuyorsa orası meşru hedeftir. Tel Rıfat ve Münbiç özgürleştirilmelidir. Sınır hattımızda terörist istemiyoruz. Türkiye‘nin Suriye’nin toprağında gözü yoktur. MHP muhtemel harekatı desteklemektedir.

KILIÇDAROĞLU’NUN YAPTIĞI KONUŞMA SKANDALDIR

Kılıçdaroğlu‘nun Van‘da yaptığı konuşma skandaldır ve teröristlere uzatılan zeytin dalıdır.  Sen inkar etsen de Selahattin Demirtaş teröristtir, haindir, Türkiye düşmanıdır. Osman Kavala Sorosçudur. Böyle bir taşeronu nasıl serbest bırakacaksın? Bu vaadini nasıl gerçekleştireceksin? Bugün CHP ile Atatürk‘ün partisi arasında en küçük bir benzerlik kalmamıştır. CHP ile HDPPKK‘nın borusudur. Sayın Kılıçdaroğlu, fazla zorlama, senden cumhurbaşkanı olmaz

BU MASADA NE ARARSANIZ VAR

6’lı masa 7 saati boşu boşuna heba edilmiştir. Açıkladıkları 10 maddenin hiçbirisi milletimizin asıl gündemini yansıtmamaktadır. Bu masada dedikodu, fitne ne ararsanız var. Zillet İttifakı HDP‘yi kızdırmamak için Türkiye’nin karşısına geçti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ