Zirvede Haber

“Türkiye ne zaman atağa geçse, siyasi operasyonlar ardı ardına gelmektedir”

“Türkiye ne zaman atağa geçse, siyasi operasyonlar ardı ardına gelmektedir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bursa’da İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısını gerçekleştirdi. Merinos AKKM Beyazıt Salonu’nda düzenlenen toplantıya yoğun katılım sağlandı. Toplantıda dikkat çeken açıklamalarda bulunan MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, “Türkiye ne zaman atağa geçse, siyasi operasyonlar ardı ardına gelmektedir” dedi.

MHP'den Bursa'da 'İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı'

MHP Genel Merkez’in başlatmış olduğu ‘İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları‘ programları kapsamında MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili M. Hidayet Vahapoğlu ve MYK, MDK üyelerinin bir araya geldiği toplantıya yoğun katılım sağlandı.

2023 seçimleri kapsamında ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’na başlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), il il gezmeye devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile başlayan ‘Adım Adım 2023’ programları kapsamında il ve ilçe teşkilatları çalışmalarına aralıksız devam ederken bir diğer il toplantısı Bursa’da gerçekleştirildi. Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, 2023 seçimlerine doğru yapılacak çalışmalar ve projeler konuşuldu.

MHP Genel Sekreteri, MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın konuşmasından satır başları;

Ülkemizin her anlamda güvenliğini sağlayarak, milletimizi terör örgütlerinden korumak zorundayız. Türkiye’nin geçmişte olduğu gibi istikrarsız hükümetlerle, siyasi kavgalarla kaybedecek vakti yoktur. Tarihimizden aldığımız dersle, Cumhur İttifakı olarak, Türkiye’yi hep birlikte korumalıyız ve inanarak geleceğe taşımalıyız. Türkiye’nin ekonomik güvenliğine saldıranları hep birlikte engellemeliyiz. Türk milletinin istiklaline gölge düşürenlerle, hep birlikte mücadele etmeliyiz. Terör örgütlerine silah gönderen, teröristleri evlerinde saklayanlarla ne pahasına olursa olsun karşı koyacağız. Dünya ekonomisinde önce pandemi sebebiyle tedarik zinciri bozularak durgunluk başladı. Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte enerji savaşı başlamış, Türkiye olarak bu olumsuzluklardan etkilenmiş bulunuyoruz. Allah’ın izni ve milletimizin ferasetiyle, Türkiye Cumhuriyeti bu ekonomik savaştan alnının akıyla çıkacaktır. Türkiye yoluna bugünden daha güçlü devam edecektir, etmek zorundadır. Masada Cumhur İttifakı’nın kararlı duruşunu durduramayanlar, kirli operasyonlarıyla ülkemize saldırmaktadırlar.

“Türkiye ne zaman atağa geçse, siyasi operasyonlar ardı ardına gelmektedir” diyen Büyükataman, sözlerine şöyle devam etti;

Eminiz ki; Aziz milletimiz Türkiye’nin istikrarından yana tavır koyacak. Herkes bilmeli ki Türkiye Cumhuriyeti, yabancı başkentlerden gelen emirlerle yönetilemez. Türk milleti buna asla izin vermeyecektir.
2023 seçimlerinde aziz milletimiz, geleceklerini gasp etmeye çalışanlara en güzel cevabı sandıkta verecektir. Toplantımıza katılan tüm yoldaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor saygı ve sevgileriyle selamlıyorum.

MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu’nun konuşmasından satır başları; 

Bizim zihinlerimizi kimler şekillendiriyor? Bugün etrafımıza baktığımızda yedi cihan, Kafkaslar, Balkanlar, Orta Doğu ülkelerine yönelik birtakım faaliyetler görüyorum. Osmanlı’nın son dönemlerinde büyük sıkıntılar vardı. O sıkıntıları bugün yaşatmak isteyenler var. Bütün bunlar başarısız olanlar, bize iktidarın namzetleri olarak karşımıza çıkıyorlar. Bizim ondan bundan akıl alan adamlara ihtiyacımız yok. Türkiye’nin artık milli kadrolarla yönetilmeye ihtiyacı var. Engellilik, etnik köken, inanç dezavantajlılık olmaktan çıkarılacak. En azından MHP Milletvekili olarak söylüyorum; biz kimsenin kökenine bakarak hareket etmiyoruz. Biz yaratılanı yaradandan dolayı seven bir kadroyuz. Uyanın, bizim uyumaya değil nefes almaya ihtiyacımız var. Bugün de bu ülkenin 57’nci alayı biziz. Ezanlarımızın dinmemesi için mücadele ediyoruz. Ben 66 yaşındayım, Meral Akşener de 66 yaşında. Rüya görme yaşı çoktan geçti. Başbakanlık sistemi kaldırıldı bu ülkede, artık Cumhurbaşkanlığı sistemi var. Bu ülke artık bu sistemle yönetilecek. Biz, bu ülkenin bugününden ve geleceğinden sorumlu kadrolarız. Omuz omuzlar verip birlikte mücadele edeceğiz. 2023’te de zafere biz ulaşacağız. Başkalarının taşeronluğunu yapanları siyasi çöplüğe atacağız diyorum. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum, sağ olun var olun.

MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu’nun konuşmasından satır başları; 

Değerli dava arkadaşlarım, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türkiye’yi güvenli bir geleceğe taşımaya, lider ülke yapmaya kararlı ve hazırlıklıyız. Adım adım 2023’e ulaşacağız, kapı kapı dolaşacağız, insanlarımızla görüşeceğiz. İnanıyoruz ki Cumhur İttifakı’yla ülkemizin geleceği aydınlıktır. Aşılmayacak sorunumuz, çözülmeyecek problemimiz yoktur. Önemli olan milli birlik ve beraberliğimiz korunması, siyasi ihtiyarımızın bozulmaması, Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyenlere fırsat verilmemesidir. Gayretimiz, lider ülke Türkiye anlayışıyla insanlarımızın daha mutlu, huzurlu ve gelecekten daha umutlu olduğu, küresel güç Türkiye’nin inşasıdır. Bu düşüncelerle hepinizi bir kez daha en derin sevgi ve saygılarımlala selamlıyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ