Zirvede Haber

AYRILIK ŞARKISI: SEN GÜLÜNCE

AYRILIK ŞARKISI: SEN GÜLÜNCE

Son dönemin en üretken isimlerinden olan, “Beni Anla”, “Yol”, “Papatya” ve “Canım Yanıyor” gibi şarkılarıyla dikkatleri üzerine eken Çağan Şengül yeni şarkısı “Sen Gülünce”yi Sony Music Türkiye etiketiyle 27 Mayıs’ta yayınlandı.

Dijital platformlarda 700 binin üzerinde aylık dinleyiciye sahip olan listelerde uzun süre kendine yer edinen Şengül yeni şarkısıyla da geleneği değiştirmeyecek. Sözünü Cem Yenel ile yazdığı, müziği kendine ait olan, düzenlemesinde ise Burak Bedirli imzası bulunan “Sen Gülünce” ile Çağan Şengül, hazırlıklarını yaptığı yeni albümü öncesinde dinleyicileri ayrılık acısının ardından yaşanan hüzne davet ediyor.

Çağan Şengül’ün yeni single çalışması “Sen Gülünce” tüm dijital platformlarda yayında.

ÇAĞAN ŞENGÜL HAKKINDA

12 Kasım 1997 doğumlu olup İstanbul Üsküdar‘da doğmuştur. Ortaokulda rap müzikle tanıştığını ve çok fazla dinleyip ve şarkı yapmaya çalıştığını hatta o zamanlar yaptığı birkaç şarkısının da olduğunu söylemektedir. Hayalinin ise her şehirde doyasıya konser yapmak olduğunu söylemektedir.

14 yaşındayken babasının aldığı gitar ile müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Edebiyat alanında George Orwell ve Nazım Hikmet’ten etkilendiğini söylemektedir. Şengül solo konserlerine son hızıyla devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ