Zirvede Haber

“İlk seçimde iktidar olacağız”

“İlk seçimde iktidar olacağız”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bayram Sakartepe, “Türkiye’nin anahtar partisi Yeniden Refah Partisi’dir. Önümüzde ki ilk seçimde iktidar olacağız” dedi.
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Av. Bayram Sakartepe gündem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Seçimlerde iddialı olduklarını vurgulayan Sakartepe, ekonomi ve ülke siyaseti hakkında değerlendirmeler yaptı. “Üretmeyen bir milletin ayakta durma şansı yoktur. Bugün tarım gitti. Hayvancılık bitiyor. Bu konulara ses çıkartmamız lazım” diyen Sakartepe, “Hükümete geldiğimizde üretim ekonomisine geçeceğiz. İktidar olduğumuzda ilk 100 günde uygulayacağımız eylem planımız hazır” diye konuştu.
“ÖNÜMÜZDEKİ İLK SEÇİMDE PARLAMENTODAYIZ, HÜKÜMETTEYİZ”
81 ilde teşkilat çalışmalarını tamamladıklarını vurgulayan Sakartepe, “YRP, 2019 yılında kuruldu. Şu an 81 ilimizde ise tüm teşkilat çalışmalarımızı tamamladık. 926 ilçede de örgütlerimiz bulunuyor. Yüz binin üzerinde sandık müşahidini de atadık. 220 bine yakın kayıtlı üyemiz bulunmaktadır. Kısa zaman içerisinde bu kadar hızlı ilerlemek büyük bir başarıdır. Gelinen nokta itibariyle Türkiye’nin anahtar partisi Yeniden Refah Partisi’dir. Önümüzdeki ilk seçimde iktidar olacağız” açıklamasını yaptı.
“İTTİFAKLARLA İLGİLİ KARARIMIZI SEÇİME 3 AY KALA NETLEŞTİRECEĞİZ”
Mevcut sistemin ittifakları zorunlu kıldığını belirten Sakartepe, “Yeniden Refah Partisi’nin 3 tane kartı var. 2021 yılının başında bu konuyu açıkladık. İttifaklarla ilgili kararımızı seçime 3 ay kala netleştireceğiz. Bizim kırmızı çizgimiz vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğüdür. Buna asla toleransımız yok. Dünya görüşümüz farklı olabilir ama bu gemiye zarar verecek hiçbir oluşumla iş birliği yapmayız. Bizim, Kürt kardeşlerimizle ilgili sorunumuz yok. PKK, en büyük zararı Kürt kardeşlerimize verdi. 1994 yılında Diyarbakır başta olmak üzere güneydoğunun tamamında belediye başkanları bizim partimizdendi. En iyi hizmeti de biz verdik. CHP’yi tam olarak reddetmiyoruz sadece HDP ile olan yakınlaşmalarını bitirirlerse ortak bir noktada buluşabiliriz” dedi.
“İKTİDARA GELDİĞİMİZDE İLK 100 GÜNDE UYGULAYACAĞIMIZ EYLEM PLANI HAZIR”
Ülke ekonomisinin kötü gittiğini ve bu durumun vatandaşı mutsuz ettiğini vurgulayan Sakartepe, “Eğer yanlış giden yanlış yönetilen bir durum varsa buna en sert eleştiriyi de biz yapacağız. Üretmeyen bir milletin ayakta durma şansı yok. Bugün tarım gitti. Hayvancılık bitiyor. Bu konulara ses çıkartmamız lazım. Karanlığın en yoğun olduğu zaman aydınlığına en yakın olduğumuz zamandır. Biz hükümete geldiğimizde üretim ekonomisine geçeceğiz. İktidara geldiğimizde ilk 100 günde uygulayacağımız eylem planımız hazır. Vatanımızın milletimizin artık kan kaybına tahammülü yok” açıklamasında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ