Zirvede Haber

SARSILMAZ, silah sanayiine “sürdürülebilirlik” imzasını attı

SARSILMAZ, silah sanayiine “sürdürülebilirlik” imzasını attı

Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nın ilgi odağı oldu SARSILMAZ, silah sanayiine “sürdürülebilirlik” imzasını attı

SARSILMAZ SİLAH SANAYİ A.Ş, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda tabanca ve askeri silah modellerini sergiledi. Sektörünün tek temsilcisi olarak büyük ilgi gören SARSILMAZ, verimliliği hedefleyen, son teknolojiye sahip üretim sistemini ve ürünlerini ve “sürdürülebilirlik” uygulamalarının silah sanayinde de sonuç verdiğini ziyaretçilere gösterdi.

Ankara Bilim Üniversitesi tarafından ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, kamu kurumlarından özel sektöre, iletişim sektöründen savunma sanayine kadar pek çok alanda faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası firmaları, ziyaretçileriyle bir araya getirdi. 18-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda SARSILMAZ da tabanca ve askeri silah modelleriyle yerini aldı.

SARSILMAZ, verimliliği hedefleyen, son teknolojiye sahip üretim sistemini ve aynı amaç doğrultusunda geliştirdiği ürünlerini, geleceği garanti altına alacak “sürdürülebilirlik” uygulamalarının silah sanayinde de sonuç verdiğini ziyaretçilere gösterdi. Fuarda sektörünün tek temsilcisi olarak büyük ilgi gören Sarsılmaz, standında; başta Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan yetkililer olmak üzere çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.

Yeni modellerini sergiledi

SARSILMAZ, fuarda yeni model tabancalarını ziyaretçilere sundu. Bu modeller arasında SAR 9 tabanca ailesine ait SAR 9 METE, SAR 9 SC, SAR 9C, SAR 9 SP, SAR 9 Gen2 ve serinin küçük boyutlarıyla fark yaratan yeni üyeleri SAR 9 SC ile SAR 9 CX yer aldı.

Ürün yelpazesinde bir askeri birliğin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek modeller bulunduran SARSILMAZ, makineli tabanca, piyade tüfeği, makineli ve ağır makineli tüfek modellerini de sergiledi. Sergilenen ürünler arasında; meskûn mahal kullanımı için özgün olarak tasarlanan SAR 109 serisi, SARSILMAZ’ın uzun yıllara dayanan deneyimiyle ürettiği piyade tüfekleri SAR 223 ve SAR 56, üretimini üstlendiği MPT-76, makineli tüfek segmentindeki SAR 762 MT ve ağır makineli tüfek SAR 127 MT yer aldı.

SARSILMAZ HAKKINDA:

SARSILMAZ, ABD’de çakmaklı silahlar üzerine eğitim gören Abdullatif Bey tarafından Harput’ta kuruldu. Bugün yenilikçi üretim süreçleri ile kaliteyi, kurumsal organizasyon yapısı ile müşteri memnuniyetini, inovatif tasarım ve üretim süreçleri ile geleceğin Ar-Ge faaliyetlerini bir araya getiren SARSILMAZ, ürünlerini farklı ülkelerden sivil kullanıcıların, emniyet teşkilatlarının ve silahlı kuvvetlerin kullanımına sunuyor.

Türkiye’nin en köklü silah üreticisi SARSILMAZ, 150 yıla yaklaşan tarihinde elde ettiği birbirinden önemli başarılar ve geliştirdiği silahlarla öncü kimliğini her zaman daha da ileri taşıyor. SARSILMAZ, günümüzde modern üretim tesisleri ve Türk mühendislerinin geliştirdiği yerli ve milli silahlara imza atan, alanında devlet onaylı tek Ar-Ge merkeziyle adını tüm dünyaya duyuran bir Türk markası.

Spor silahlarından tabanca ve makineli tabancalara, piyade tüfeklerinden makineli ve ağır makineli tüfeklere uzanan geniş ürün yelpazesini 80’den fazla ülkeye ihraç etme başarısı gösteren firma, bir askeri birliğin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek 350’ye yakın ürünü yerli ve milli olanaklarla üretiyor.

SARSILMAZ, silah sektörünün öncü markası olma bilinciyle Türkiye’ye katma değerli ürünler kazandırmak için çalışırken, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetleriyle de adından söz ettiriyor. Bu yaklaşım sonucunda, alanında Türkiye’nin Sanayi Bakanlığı onaylı tek Ar-Ge merkezine sahip firması olan SARSILMAZ, ayrıca 100 bin metrekarelik üretim tesisleriyle de Avrupa’nın en büyük entegre silah fabrikasına sahip.

SARSILMAZ, yüzde 10’u mühendis olmak üzere tedarikçilerle birlikte 10 binden fazla kişiye istihdam olanağı sağlıyor. Ürün yelpazesini sürekli olarak geliştiren firma, 42 marka tescili, 12 özgün tasarım, 13 patent ve 9 faydalı model ile de tüm dünyada takip edilen bir marka olma özelliğini taşıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ