Zirvede Haber

KÜÇÜKKAYALAR, GENÇ MÜHENDİSLERE BARETLERİNİ GİYDİRDİ

KÜÇÜKKAYALAR, GENÇ MÜHENDİSLERE BARETLERİNİ GİYDİRDİ

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO)’na üye olan genç inşaat mühendisleri Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar’dan kimliklerini ve baretlerini aldı.

BURSA- İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri BAOB Yerleşkesi’ndeki hizmet binasında rozet, baret takma ve kimlik teslim töreninde genç üyeleri ile buluştu.

Gençlik Komisyonu üyelerinin gerçekleştirdiği etkinlikte inşaat mühendisleri ile bir araya gelen Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar, ‘Bugünün kahramanı sizlersiniz’ diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sizlerin önerileri kararları bizlere yön verecek. Odada görev almanızı, gelecekte yönetim kurulunda, başkanlıkta görev almanızı istiyoruz. Mühendislik etiği ve ilkelerinden yaşamınız boyunca ayrılmamanız önemli. Kararlarınızı inşaat mühendisi gibi düşünerek vermeli. Söylemlerinizi buna göre dillendirmelisiniz. Bilgi ve birikiminizi meslektaşlarınızla paylaşın.”

Meslek odası olarak mesleğin ve meslektaşların gelişimi, temel hak ve çıkarlarının korunması için çalıştıklarını belirten Küçükkayalar, halkın ve ülkenin yararını sağlayabilmek için de toplumun gelişmesi ve kent duyarlılığı sorumluluklarının bulunduğunun altını çizdi.

Gençlik Komisyonu Başkanı Oruç Muhammed Aslan da, genç meslektaşlarına çalışma hedeflerini ve yaptıklarını faaliyetleri anlattı.

Etkinlik sunum ve konuşmanın ardından Şube Yönetim Kurulu Başkanı Küçükkayalar’ın meslektaşlarına Oda rozetini takması, kimliklerini teslim etmesi ve baret giydirme töreni ile devam etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ