Zirvede Haber

“GENÇLERİMİZE İYİ BİR EĞİTİM FIRSATI SUNMAK, MİLLİ BİR MESELEDİR”

“GENÇLERİMİZE İYİ BİR EĞİTİM FIRSATI SUNMAK, MİLLİ BİR MESELEDİR”

Eğitim-Bir-Sen-Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, gençlerin milli değerlerin yanı sıra, çağın gerektirdiği bilgi ve beceriyle donatılması gerektiğini vurgulayarak, “Küresel başarılarıyla bütün insanlığa umut olmalarını arzuladığımız gençlerimize iyi bir eğitim fırsatı ve imkânı sunmak, asla ihmal edilmemesi gereken millî meseledir.” dedi.

BAŞKAN ACAR: “GENÇLERİMİZE İYİ BİR EĞİTİM FIRSATI SUNMAK, MİLLİ BİR MESELEDİR”

“GENÇLERİMİZİN BÜTÜN İNSANLIĞA UMUT OLMASINI ARZULUYORUZ”

“Millî irade ve egemenliğimiz üzerine oynanan kanlı, kirli oyunları boşa çıkarma ve medeniyet yarışında öne geçmeyi amaçlayan çabamızda, en hayati ve tarihî görev milletimizin ümidi, heyecanı, geleceği olan gençlere düşmektedir.” diyen Acar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir millet, geleceğini, iyi yetişmiş genç nesillerle kurabilir. Milletin istiklal ve istikbalini teminat altına alacak bilinç, varlığından anlam ve amacından gafil olmayan uyanık bir nesil bilincidir. Bugün dünyanın birçok ülkesinde, amaçsızlığın, idealsizliğin boşluğunda çırpınan gençliğin, müptelası olduğu alışkanlıkların ölümcül sonuçlarıyla sadece kendini değil, insanlığın geleceğini tüketiyor olması, modern dünyanın en ağır sorunu olarak devam etmektedir. Millî değerlerin yanı sıra, çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojiyle donanmış gençlerimiz, ecdadımızın bedelini canları ve kanlarıyla ödeyerek bizlere armağan ettikleri bu vatanı yarınlara daha güçlü değer ve donanımla taşımanın onurlu mesuliyetini, ruhlarının derinliğinde duymalıdır. Küresel başarılarıyla bütün insanlığa umut olmalarını arzuladığımız gençlerimize iyi bir eğitim fırsatı ve imkânı sunmak, asla ihmal edilmemesi gereken millî meseledir.”

“GENÇLERİMİZE DE EĞİTİM ORDUMUZA DA GÜVENİYORUZ”

Eğitim-Bir-Sen olarak her fırsatta nitelikli eğitimin önemine vurgu yaptıklarını ifade eden Acar, “Eğitim-Bir-Sen olarak, nitelikli bir eğitimle medeniyetimizin insan ve hayat değerlerinin verdiği güç ve gençlerimizin yarınlara taşan hayat enerjilerinden aldığımız ilhamla, başarılarımızın kökleşeceğine, zaferlerimizin taçlanarak süreceğine olan inancımız tamdır. Bu şuur ve sorumlulukla, geleceği omuzlama gayreti ve heyecanı içinde olan gençlerimize de eğitim ordumuza da güveniyor, onlarla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle, kurtuluşu kuruluşla taçlandıran millî mücadele kahramanlarımızı, şehitlerimizi rahmetle, hürmetle anıyor; gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ