Zirvede Haber

Cihatlı’ya İYİ Çıkartma! “Gemlik İcraat Bekliyor!”

Cihatlı’ya İYİ Çıkartma! “Gemlik İcraat Bekliyor!”

Gemlik’te İYİ bir grafik yakalayan ilçe başkanlığından çat kapı ziyaret! İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve Yönetimi; ilçenin mahallelerinde yaptıkları ziyaretlerle toplumsal yaralara melhem oluyor. Başkan Ertuğrul Yavuz ve Yönetimi;  Cihatlı köyünü ziyaret etti. Köy muhtarı İsmail Altay ve köy sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Ertuğrul Yavuz; “Tamamen geçimini zeytinden sağlayan köylü hemşerilerimiz çok dertli. Mazot fiyatlarına, gübre fiyatlarına, zeytin ilaç fiyatlarına gelen zamlar üreticiyi perişan etmiş. Çiftçi vatandaşlarımızın bağrı yanıyor. Biran önce seçimin olmasını bekliyorlar.” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz; “Cihatlı köyünün içindeki Belediye Toplu Konutlar’ın da doğalgaz kullanılmasına rağmen, 100 haneli köylü hemşerilerimize talepleri olduğu halde neden doğalgaz verilmediğini” sordu. Köy meydanından iktidardaki hükümet yetkililerine ve Ak parti ilçe yetkililerine seslenen İYİ Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, doğalgaz piyasası kanunu çerçevesinde Cihatlı sakinlerine de doğalgaz verilmesi gerektiğin, mağduriyetin giderilmesi için iktidar sorumlularının Gemlik halkının meseleleri ile ilgili göreve çağırdığını ifade etti.

Başkan Yavuz; ” İnşallah önümüzdeki seçimde, İYİ Partimize ve Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’e Gemlikliler teveccüh gösterecek ve tecrübeli İYi Parti kadroları Gemlik’te hizmet nasıl yapılır göstereceklerdir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ