Zirvede Haber

Sözcü Şahin Osmangazi Meclis’ini Salladı! Meclis de Deprem Etkisi!

Sözcü Şahin Osmangazi Meclis’ini Salladı! Meclis de Deprem Etkisi!

Osmangazililerin haklarını koruyabilmek amacıyla gecesini gündüzüne katan meclis üyesinden gündemi değiştiren sert çıkış! Milli Bayramlardan, yerel basının fonlanmasına, imar değişikliğinden barınma sorunlarına kadar bir dizi karar alınan Osmangazi Belediye Meclis’inin mayıs oturumu İYİ Parti Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Büşra Şahin’in çıkışlı sorularıyla farklı bir boyuta taşındı. Sözcü Büşra Şahin; “Türk İslam aleminin geçmiş Ramazan bayramını kutlarım. Allah bizleri nice bayramlara birlik, beraberlik içerisinde ulaşmayı nasip etsin. 20 Nisan sabahı yola döşenen düzeneğin patlatılması sonucunda hayatını kaybeden infaz koruma memuru Cengiz Yiğit’i rahmetle anıyoruz. Terörü ve teröristi, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanları lanetliyoruz. 25 Nisan günü Bağlarbaşı Mahallemizde yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden pilotlarımızı rahmetle anıyoruz. Kazadan zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

“Milli Bayramların Her Yıl Kutlanılmasına Gerek mi Duymuyorsunuz!”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı şimdiden kutlarım. Dilerim Osmangazi genelini kapsayan festival tadında programlarla belediyemizde kutlar ve milli değerlerimize sahip çıkar. 19 Mayıstan bahsetmişken  geçtiğimiz hafta kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili belediyemiz ne gibi programlar düzenledi? Bir kutlama yapıldı mı? Tüm dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramı ne şekilde kutlamayı tercih ettiniz? Zira sosyal medya hesaplarınızdan paylaştığınız kutlama videosu geçen seneye aitti. Ulus bilincimizi arttıran, milli değerlerimizi ortaya koyan bayramlarımızı her sene kutlanılmasına gerek olmadığını mı düşünüyorsunuz?

“Ödülü Dolar Üzerinden Vermeniz Türk Lirası’na Bir Hakarettir!”

3 Mayıs Basın Özgürlüğü günü münasebetiyle basın çalışanlarının gününü bir kez daha kutlarız. Kalemlerinin keskin olduğu, doğrudan haktan hakikatten ayrılmadıkları, gerçek anlamda özgürlüğü yazılarında hissettiğimiz bir meslek yaşantısı dileriz. Bu vesileyle denetim raporlarının açıklanmasından sonra basına ambargo uyguladığınız konuşuluyor Başkanım. Doğruları yazdıkları için basına bu ambargoyu hak mı görüyorsunuz sormak isteriz. Yerel basına ihtiyacım yok ben artık ulusal basına çıkarak reklamımı yapıyorum mu diyorsunuz? Nisan ayı içerisinde düzenlediğiniz 15. Uluslararası Osmangazi Tarihi Kent Koşusu yapıldı. İlçemize değer katan güzel bir etkinlik, teşekkür ederiz. Ancak Başkanım yarış sonunda dereceye girenlere ödül olarak 2000$, 1500$ ve 1000$ hediye edildi. Türk Lirası en dip seviyede daha ne kadar düşebilir diyen gözleri ışıltılı Maliye Bakını Sn. Nebati’yi destekler nitelikteki dolarla ödül vermeniz Türk Lirasına bir hakarettir. Cumhurbaşkanımızın ‘’Benim Türk liram varken ne işin var senin hala yok dolardı, yok avroydu. Türk lirası, Türk lirası… Alışacaksınız buna’’ söylemlerinin üzerinden 4 ay geçmişken dolarla ödül dağıttığınızı aman duyulmasın Başkanım. 14 Nisan Gündoğdu Mahallesinde 10 yaşındaki çocuğumuz sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı. Kendisine geçmiş dileklerimizi iletiyoruz. Son dönemde giderek artan bu olaylarla ilgili belediyemiz ne gibi önlemler aldı sormak istiyoruz? Ne insanlarımız ne de hayvanlarımızın zarar görmeden gerekli önlemlerin alınmasını vatandaşlarımız adına talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ