Zirvede Haber

FAİK ÇELİK MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE COŞKU DOLU ŞENLİK

FAİK ÇELİK MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE COŞKU DOLU ŞENLİK

Bursa’da ilk kez bir okul bünyesinde, festival niteliğinde gerçekleştirilen 1.Kitap Şenliği büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Açılışını Yıldırım Kaymakamı Adem YAZICI ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay YILMAZ’ın gerçekleştirdiği şenliğe; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat TAŞDELEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEVİNÇ, Şube ve Okul Müdürleri katıldı.

Okul bandosunun gösterisiyle başlayan şenlikte, Yıldırım Kaymakamı Adem YAZICI;  okulumuzun akademik çalışmalarının yanı sıra, gerçekleştirdiği projelerle ilimize değer kattığını ve öğrencileri geleceğe yetiştirdiğini söyledi. YAZICI ‘Gelişmiş ülkeler mesleki ve teknik eğitime çok önem veriyor. Devlet olarak bizde ülkemizde teknik eğitime büyük yatırımlar yapıyor ve öğrencilerimizi destekliyoruz. Fakat burada en büyük gayret öğrencilere düşüyor. Amacımız milli değerlere bağlı, kişilikli, üretken gençlik yetiştirmek. ’dedi. Yazıcı etkinlikte görev alan öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Konuşmasında okumanın önemine değinen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay YILMAZ: ‘Kitap okumak hayatın kendisini okumaktır. Okumak bugünü ve yarını okumak, kendini okumaktır. Öğrencilerimizi böyle etkinliklerde gördükçe geleceğe olan inancımız artıyor. Bizler geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hizmetkârıyız. Onlar için çalışmaya devam edeceğiz.’ şeklinde konuştu.

Yıldırım Belediyesi ve Ente Kitapçılığın desteği ile 30’u aşkın yayın evinin stant açtığı şenlik; yazar söyleşileri, imza günlerinin yanı sıra dans gösterileri, roman kahramanlarının canlandırılması ve renkli stant etkinlikleri ile devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ