Zirvede Haber

WOO X’ten tüm üyelerine Ömür Boyu Ücretsiz Eğitim!

WOO X’ten tüm üyelerine Ömür Boyu Ücretsiz Eğitim!

Aralık ayında Türkiye pazarına adım atan WOO Network, yeni ücretsiz eğitim ve destek hizmetini duyurdu. WOO Network’ün borsası WOO X’e kayıt olan tüm yatırımcılara ömür boyu ücretsiz olarak Temel Analiz, Teknik Analiz, Psikoloji ve Risk Yönetimi başlıklarında eğitimler sunulacak. WOO X kullanan yatırımcılar ayrıca 7/24 ulaşabilecekleri Telegram Destek Hattı’na da ücretsiz olarak erişebilecek.

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından WOO X, Türk kullanıcılara özel yeni hizmetlerinin detaylarını paylaştı. Tayvan merkezli kripto para şirketi WOO Network’ün borsası olan WOO X, Aralık ayından bu yana Türk yatırımcılara hizmet sunuyor.

Kripto para dünyasında eğitim her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. Global ölçekte bilinçli bir yatırımcı olmanın temelinde doğru eğitimleri almak yer alıyor. Bu bağlamda WOO X, Türk yatırımcıların kripto para dünyasında daha etkin ve doğru kararlar vermesini destekleyecek yeni eğitim hizmetini duyurdu.

Türk yatırımcılar ömür boyu ücretsiz eğitimlerden yararlanabilecek

WOO X’e kayıt olan tüm kullanıcılar Temel Analiz, Teknik Analiz, Psikoloji ve Risk Yönetimi, Yatırımcı Davranışları gibi farklı konu ve uzmanlıklarda eğitimlere ömür boyu ücretsiz olarak erişebilecek. Kripto Para Eğitim adını taşıyan platformla birlikte Türk yatırımcılar daha bilinçli ve profesyonel alım-satım yapma imkanına sahip olacak.

Barış Büyüktaş’ın kurucusu olduğu Kripto Para Eğitim platformundaki eğitimlerden faydalanmak isteyen yatırımcılar WOO X’e kayıt olarak hesap UID numarasını info@kriptoparaegitim.com.tr adresiyle paylaşarak eğitimlerden ömür boyu ücretsiz olarak yararlanabilecek.

WOO X ayrıca Türkiye’deki tüm kullanıcılarına kayıt işlemleriyle birlikte 7/24 iletişim kurabilecekleri Telegram Destek Hattı hizmetini de ücretsiz olarak sunacak.

Türk yatırımcıların kripto para eğitimini destekleyeceğiz

Kripto Para Eğitim projesiyle ilgili görüşlerini paylaşan WOO Network’ün Türkiye Yatırımlarından Sorumlu Ülke Müdürü Ali Buğra Gökağaçlı, “WOO Network olarak 2019 yılından beri kripto para ekosisteminin birçok farklı noktasında teknolojiler ve projeler üretiyoruz. WOO X ise bu projelerin borsa ayağını oluşturuyor. WOO X ile birlikte Aralık ayından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyoruz. Türkiye bugün 7 Milyon kripto para yatırımcısının yer aldığı büyük ve güçlü bir pazar. 1 Milyar Dolar düzeyinde bir hacimle global ölçekte önemli bir ülkeyiz. Bu bağlamda birçok ülkenin nüfusuna eşit olan bu yatırımcı kitlesinin doğru kripto para eğitimlerine ulaşması büyük önem taşıyor. WOO X olarak bizler bu eğitim serüvenini desteklemek, Türk yatırımcıların daha bilinçli ve uzman alım-satım yapmasını istiyoruz. WOO X olarak bu isteğimizin bir karşılığı olarak Kripto Para Eğitim platformuyla bir iş birliğine imza attık. Bu iş birliğinin sonucunda WOO X’e kayıt olan tüm Türk yatırımcılar ömür boyu ücretsiz olarak erişebilecekleri eğitimlerden yararlanabilecekler. Temel Analiz, Kripto Para Okuryazarlığı, Teknik Analiz, Psikoloji ve Risk Yönetimi, Yatırımcı Davranışları gibi A’dan Z’ye birçok farklı konuyu uzmanlar eşliğinde yatırımcılarımızla buluşturacağız. Bu projenin Türk yatırımcılarına büyük bir değer katacağına inanıyoruz. Global ölçekte daha güçlü bir kripto para topluluğu olarak Türk yatırımcıların eğitimlerine elimizden gelen tüm desteği sürdüreceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ