Zirvede Haber

Hay o masanın ayakları kırılsın emi!

Hay o masanın ayakları kırılsın emi!

Meclis üyesinden dikkatleri üstüne çeken çıkış! Osmangazi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Korkmaz; ” Türk Ekonomisini faiz lobisine teslim eden , Irak’ın vurulması sonrası 8.5 milyar USD kredinin geleceğini müjdeleyen Gezi Davası müdahili Ali Babacan, Suriye’deki yıkımın, mülteci sorununun, Rus uçağının düşürülmesinin sorumlusu, İşid’li eli kanlı teröristlere kızgın çocuklar diyen Gezi Davası müdahili Ahmet Davutoğlu bugün 6’lı masanın ortağı ve ülkeye demokrasi getirecekler…

Masanın stratejik yalnızlığı…
Hay o masanın ayakları kırılsın emi!
Geçmişteki tüm politika ve politikacıları haklı ya da haksız sorgulanan CHP her ne hikmetse bugünlerin sorumlusu olan tüm politika ve politikacıları kutsuyor ve demokrasi kahramanı ilan ediyor.
Nasıl bir zamana denk geldik?
Halkın uyanışını , demokratik tepkisini, psikolojik eylem ve haraketlerle, politikalarla frenleyen, güdük kalmasına neden olanlar da aynı eller değil mi?
Biliyorum yine koroya uymadığım için birileri ellerini ovuşturarak köşelerinde zevkten dört köşe oturuyordur.
Bir kez daha yazıyorum Türkiye’yi bu kaotik duruma sokan mevcut iktidar ve muhalefetiyle bugünkü siyasi yapıdır.
Siyaset yapma şekli, siyasi partiler ve siyasetçi tipolojisi değişmedikçe, yargı bağımsız olmadıkça, biraz yürüyüş, biraz dava, biraz şov, biraz türkü, biraz slogan ile meşguliyet terapileri, açık hava hipnozları devam eder.
Kurulduğu yüzyılda yedi düvele meydan okuyan, özgürlük haraketlerine önder olan , yoktan çağdaş bir devleti ve demokrasiyi yaratan bir partinin iktidar ve ilkelerinden, halkından uzaklaşıp ikinci yüzyıla sadece beyanname sunması işte bu sebepledir.
Siyasette netice alamadığınız her eylem arkasından daha kötüsünü getireceği gibi acıdan, hukuksuzluktan, ekonomik krize dem vurmaktan bir karış öteye gidemezsiniz. Çıkmaz sokakta siyaset yapılmaz. Siyaset sonuç alma sanatıdır.
Bakın Elon Musk’ın 44 milyar dolara aldığı ücretsiz hizmet veren Twitter bir yanda ekonomisi dibe vurmuş, kayıp 128 milyar doları ile yitik bir ülke bir yanda!
1000 yıllık ülkenin mevcut haliyle uzaya uydu ve roketler fırlatan bir adamın mevcut ekonomik güç ve manevraları size de yaklaşan tehlikeyi haber vermiyor mu?
Kum saati kırıldı…” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ