Zirvede Haber

Sağlık Profesyonellerine Özel 2. Mustela Dermopediatri Zirvesi Gerçekleşti!

Sağlık Profesyonellerine Özel 2. Mustela Dermopediatri Zirvesi Gerçekleşti!

1950 yılından bu yana aynı tutku ve heyecanı koruyarak, doğal kökenli cilt bakım ürünleriyle her zaman en iyisini düşünen Mustela, bu yıl “2. Mustela Dermopediatri Zirvesi” ni gerçekleştirdi. Zirve, Tıp dünyasından ülkemizin en önemli liderlerin ve değerli isimlerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Yurtdışından konuşmacı ve katılımcıların da yer aldığı Zirve’ye kayıt yaptıran 2387 sağlık profesyonelinden 894’ü yayınları canlı olarak takip etti. 2. Mustela Dermopediatri Zirvesi kayıt yaptıran tüm sağlık profesyonellerinin tekrar izleyebilecekleri şekilde zirve platformunda bir yıl boyunca kayıtlı olarak yer alacak.

Prof. Dr. Ayşen BİNGÖL, Prof. Dr. Abdullah Kumral, Prof. Dr.  Neslihan ŞENDUR, Prof. Dr. Sibel ERSOY EVANS, Prof. Dr. Zeynep Ülker TAMAY moderatörlüğünde, alanında uzman hekimlerin konuşmacı olarak yer aldığı bilimsel zirve “Atopik Dermatit ve Alerji”, “Atopik Dermatit Tedavisi”, “Merak Edilenler” ve “Yenidoğan & Deri Sorunları” başlıklarıyla dermo-pediatri alanında en son tanı ve tedavi yöntemlerinin sunulduğu 4 oturumdan oluştu.

Multidisipliner bir yaklaşımla hazırlanan ve odak noktası “bebek, çocuk ve yetişkin cildi” olan 2. Mustela Dermopediatri Zirvesi’nde, dermo-pediatri dünyasıyla ilgili yeni ve güncel bilgiler sağlık profesyonelleriyle paylaşıldı.

EXPANSCIENCE LABORATUVARLARI HAKKINDA

Expanscience Laboratuvarları sahip olduğu dermokozmetik uzmanlığı ile ailelerin ve tüm sağlık çalışanlarının yanında yer alarak, ürünlerinde doğal kökenli içeriklere öncelik veren, dünyanın B Corp sertifikasına sahip ilk ilaç ve dermokozmetik firmasıdır.

MUSTELA HAKKINDA

Fransız Expanscience Laboratuvarları’nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermokozmetik ürünler geliştirmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ