Zirvede Haber

INNERJOY İLE MEDİTASYON YOLCULUĞUNUZA BAŞLAYIN!

INNERJOY İLE MEDİTASYON YOLCULUĞUNUZA BAŞLAYIN!

2021 yılında Teknasyondan yatırım alan ve global açılımını başlatan kişiselleştirilmiş meditasyon uygulaması Innerjoy globalde gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Yakın zamanda güncellenen sürümü ile kişiselleştirilmiş meditasyon uygulamasına yepyeni soluklar getiriyor.

Dikkat Çekici Özellik: Ücretsiz Meditasyon Biletleri

Meditasyonun tüm dünyada herkes için kolay pratik edilebilir ve erişilebilir olmasını hedefleyen Innerjoy, bu sayede uygulamanın içine eklediği Meditasyon Biletleri ile uygulamanın kilitli alanlarındaki sınırları kaldırarak tüm kullanıcıların deneyimleyebilmesine olanak sağlıyor. Kullanıcılar, uygulama içinde çeşitli görevleri yerine getirerek kazandıkları bu Meditasyon Biletlerin sayısı kadar uygulama içindeki içerikleri keşfedebilir ve meditasyonu bir pratik alışkanlığı haline getirebilir.

Yol Arkadaşın InnerJoy ile Rehber” Yolculuğuna Başla!

Innerjoy, kullanıcıların stres, dikkat eksikliği, odaklanamama ve uykusuzluk gibi zorluklardan arınmaları için onlara özel bir deneyim sunuyor. 800’den fazla içeriği bünyesinde barındırmasının yanında bir de, bu içeriklerden bağımsız olarak geliştirdiği bir “Rehber” sistemini hayata geçiriyor. “Hayata Teşekkür Rehberi”, “Kaliteli Uyku Rehberi” ve “Verimli Sabah Rutini” ile kullanıcıların 30 gün ila 21 gün boyunca art arda günlerde meditasyon yapmasına ve normal hayatlarında da meditasyonun etkilerini fark edebilecekleri etkinlikler sunuyor. Bu Rehber Sistemi ile kullanıcılar hem pratik yaparak meditasyon deneyimi kazanacak hem de hayatlarındaki meditasyon ile gelen farkındalık ışığını keşfedecekler.

Rehber içeriğine kullanıcılar, ana sayfa üzerindeki görsellere tıklayarak ulaşabilir ve kaydolabilirler. Kaydolan kullanıcılar, her gün bir meditasyon ve mini görev yaparak o günü tamamlamış olur. Sadece girdikleri günü tamamlayacakları için diğer günler kilitli olur ve ertesi gün sıradaki günün kilidi açılır. Innerjoy, bu Rehber süreci boyunca kullanıcılara her gün meditasyon pratiği yaptırmayı ve meditasyonla gelen iç huzuru ve farkındalığı artırmayı hedefliyor.

InnerJoy uygulamasını denemek isteyen kullanıcılar, Android için buradan, iOS için ise buradan indirerek deneyimleyebilir ve InnerJoy ailesine katılabilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ