Zirvede Haber

Allah’ın izniyle tek adam iktidarını bitireceğiz!

Allah’ın izniyle tek adam iktidarını bitireceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Merinos AKKM’de düzenlenen 3500 kişilik iftar programında Bursalılar ile buluştu. Programda Bursalılara seslenen Akşener, 13. Cumhurbaşkanı’nın Milet İttifakı’nın adayı olacağını söyledi.

GÜLİN ÖZDEMİR- RAMAZAN ACAR / BURSADA BUGÜN       bursadabugun.com

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşti. Merinos AKKM Fuar alanında gerçekleştirilen programa yoğun bir katılım sağlandı.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun konuşmasından satır başları; 

İftarımıza, davetimize hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Bizim zeytin ile alakalı çıkan ve zeytin arazilerimizi, zeytin ağaçlarımızı yok etmeye, betona çevirmeye yönelik düzenlemeyi protesto etmek, farkındalık yaratmak ve duyarlılığı artırmak için bir görseller hazırlamıştık. Girişte de bir zeytin fidesini bir dar ağacına asarak dikkat çekmek istedik. Fakat ne yazık ki Büyükşehir yetkilileri tarafından karşı çıkılmıştı. Siz zeytini yok etmekten geliyorsunuz biz yeşili var etmeye çalışıyoruz. Bu farkımızı Bursa da Türkiye de görecek. Allah’ın izniyle tek adam dönemini bitireceğiz. Bu programda emeği geçen gençlik kollarına, il ve ilçe teşkilatlarına çok teşekkür ediyorum. Genel başkanım; sizlerin de ayağınıza sağlık bize hep moral verdiniz.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşmasından satır başları; 

Bugün sizlerin emekleriyle buradayız. Bugün burandaysak, sizler bu salonu şereflendirdiyseniz, inanıyorum ki bütün gıcıklıklara rağmen 13. Cumhurbaşkanı da Millet İttifakı’nın adayı olacak.

Bursa’da zeytin ağaçlarını çetelere, rantçılara kurban ettiler. Zeytin fidanını dar ağacına asmışlar. Muhteremler izin vermemişler. Neden izin versinler? Çünkü utanıyorlar. Selçuk başkanımız utançlarını yüzüne vurmuş. Yüzlerce zeytin ağaçlarını söküp yerli rantçılara peşkeş çektiler. Utanmadan 300 yıllık zeytin ağaçlarını söküp kenara alıp yeniden dikeceklermiş. Bu her şeye aykırı.

Bay kriz ve arkadaşlarının anlamadıkları şey insanların kendilerini değersiz hissetmelerine neden olmaları.

Rant uğruna insanlarımız, dağlarımız denizlerimiz, toprağımız, zeytinimiz değersiz. Utanmadan savaş içindeki Ukrayna’dan çiçek yağı ithal ediyoruz. Bu ülkenin besicileri gebe ineklerini kasaba götürüyor.

Senin çocuğun işsiz, atanamamış öğretmen, senin çocuğun 92 puanla atanamamış evinde ağlayarak oturuyor.

Bursa’nın benim bütün siyasi hayatımda çok önemli bir yeri var. Benim ne zaman moralim bozulsa siz beni ayağı kaldırdınız. Siz benim cesaretimin, irademin kaynağısınız. Ben Bursa’ya ve Bursalılara en derin şükranlarımı sunuyorum. 

Ben Bursa öğretmen okulu mezunuyum. Eğer bugün burada konuşuyorsam orada aldığım vatan, millet, bayrak sevgisinin tezahüratıdır. Rumelili kadınlar ciddi manada kuvvetlidir. Kocalarımız, babalarımız askerdeydi. 2 tane göçü Rumelili kadınlar yaptı. Hep eziyet gördüler hem sabretmeyi öğrendiler. Biz Rumeliliyiz, biz drama pirinciyiz.

O seçim gelecek ve o seçim sandığından Allah’ın izniyle milletimizin teveccühüyle 1. Parti çıkacağız inşallah. Sandıkları koruyacağız.

Ben buradan şahsım ve partim adına şunu söylemek isterim; Bizim iktidarımızda haram yedirilmeye müsaade edilmeyecek. Bizim iktidarımızda 58 puanla atanıp, 92 puan alan çocuklarımız ortada bırakılmayacak. Bizim iktidarımızda besicimiz, çiftçimiz, esnafımız, sanayimiz rantçıların elinde esir olmayacak. Bu ülke üretecek. Her birinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ