Zirvede Haber

Doğum günü organizasyonlarına kusursuz dokunuşlar

Doğum günü organizasyonlarına kusursuz dokunuşlar

En kıymetli varlığınız yavaş yavaş büyüyor artık ve siz onun unutamayacağı doğum günleri yaşamasını istiyorsunuz. En güzeline özeniyor en iyisini istiyorsunuz; sunulacak yiyeceklerden konsepte, programdan yer seçimine kadar detaylıca düşünüyorsunuz. Tetka Organizasyon, size bu konuda yol gösterecek ve sizi doğru yönlendirecek isimlerin başında geliyor.

İki kız kardeşin girişimi olan Tetka Organizasyon, işe önce yakın çevresinin özel günlerinde organizasyonlar düzenlemeye başlayarak girişiyor. Hayallerini gerçeğe dönüştüren ve aklındakilerin peşinden giden ekip, kısa sürede doğum günü organizasyonlarından baby shower’lara, bebeklerin cinsiyet partilerinden, özel davetlere kadar tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü etkinliklere imzalarını atıyorlar.

Tetka Organizasyon’un düzenlediği etkinlikleri görmek için Instagram adresleri olan @tetkaorganizasyon’dan kendilerine ulaşabilirsiniz.

“Her yeni gün yeni bir hayallerimizi tasarıma dönüştürüp sizlere unutulmaz organizasyonlar düzenlemek istiyoruz. Neden sıradaki hayal sizinki olmasın?”

@tetkaorganizasyon

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ