Zirvede Haber

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Bursa’ya geliyor!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Bursa’ya geliyor!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Eylem Planı açıklamak ve iftarda partililer ile buluşmak üzere Bursa’ya gelecek.

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Nisan Perşembe günü saat 13.00’te, Osmangazi ilçesindeki Kültürpark’ta bulunan Sadabad Salonu’nda Yerel Yönetimler ve Şehircilik Eylem Planı’nı Bursa’dan kamuoyuna açıklayacak.

DEVA Partisi iktidarının ilk 90 ve 360 gününde Yerel Yönetimler ve Şehircilik alanındaki taahhütlerini açıklamak üzere yedinci kez Bursa’ya gelecek olan Ali Babacan, daha önce Bursa İl Başkanlığı Binası açılışı, İnegöl Kongresi, Osmangazi Kongresini, Bursa İl Kongresi, Nilüfer İlçe Kongresi ve Yıldırım İlçe Kongresi’ni gerçekleştirmek üzere Bursa’ya gelmişti.

Demokrasi ve Atılım Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; “İlk defa bir muhalefet partisi, seçimden sonra yapacaklarının detaylı eylem planını yirmi kadar alanda ortaya koyuyor. Yerel Yönetimler ve Şehircilik Eylem Planımız, DEVA Partisi iktidara geldiğinde ilk 90 gün ve ilk 360 günde yapılacakların deklare edildiği bir taahhüt metni özelliğini taşıyor. Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan ile Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Candan Karlıtekin daha önceki Bursa temaslarında şehir hakkındaki yaptığımız sunumlarda kendilerine anlattıklarımız ve vatandaşlarla buluşmalarında şehrimizin plansız yönetildiğine bir kez daha şahit oldular. DEVA Partisi’nin tüm Türkiye’ye Bursa’dan sesleniyor olması son derece kötü yönetilen Bursa , bu şehirde birlikte yaşadığımız hemşehrilerimiz ve bizler için büyük önem taşıyor. Sayın Genel Başkanımızın İstanbul’dan sonra en çok ziyaret ettiği il Bursa. Bu da partimizin ve Sayın Genel Başkanımızın Bursa’ya verdiği önemi gösteriyor. Partimizin Belediye 101 kısaltmasıyla duyurduğu 101 maddeden oluşan eylem planın Bursa’ya özel olanı üzerinde ilgili başkan yardımcılıklarımız çalışmaya başladı. Eylem planımız Bursa’ya ve Bursalıların dertlerine de DEVA olacak. ” açıklamasında bulundu.

Bursa’ya en çok gelen lider olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 13 Nisan Çarşamba günü Osmangazi ilçesinde düzenlenecek olan iftara katılarak vatandaşlarla buluşacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ