Zirvede Haber

Anadolubank, “Kur Korumalı Vadeli Mevduat”ürünleriyle kazandırıyor

Anadolubank, “Kur Korumalı Vadeli Mevduat”ürünleriyle kazandırıyor

Müşterilerine en uygun finansal çözüm önerileri sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Anadolubank, birikimler değerlenirken kur koruma avantajı da sağlayan yepyeni mevduat ürünlerini hizmete sundu.

Çağdaş bankacılık çözümleri ve sürdürülebilir büyüme performansıyla değer yaratan Anadolubank, müşterilerine yenilikçi ve kazandıran güçlü finansal çözümler sunmaya devam ediyor. Türk Lirası mevduatlarında avantajlı faiz oranları ile kazandıran Anadolubank, olası kur değişimlerine karşı da müşterilerini, birikimlerini koruyabilecekleri “Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat”, “Altından ve Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat” ve “Yuvam Hesabı” ürünleriyle buluşturdu.

Hesabında TL bakiyesi bulunan bireysel müşteriler, “Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat” ürününden faydalanabilirken, hesaplarında dolar, euro ve sterlin cinsi döviz veya altın bakiyesi bulunan bireysel ve ticari müşteriler ise birikimlerini “Altın ve Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat” ürünü ile değerlendirebiliyor. Söz konusu mevduatlar, hesap açılış günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yayımlanan özel dönüşüm kuru üzerinden Türk Lirası’na dönüştürülerek hesap açılışları tamamlanıyor.

Yurt dışında yaşayanlar da artık daha tasarruflu

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları ve sermayedar oldukları şirketler, transfer ettikleri döviz cinsi mevduatlarını, Yuvam Hesap ile özel dönüşüm kuru üzerinden Türk Lirası’na dönüştürerek bu üründen faydalanabiliyor. Yuvam Hesap ürününde müşteriler, bankaların ödediği faiz getirilerine ek olarak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından sağlanan ilave getiriye de sahip oluyor. Tüm kur korumalı ürünler aynı zamanda stopaj muafiyeti de sunuyor. Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat, Altın ve Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ile YUVAM hesapları tüm Anadolubank Şubelerinden, Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı ise Anadolubank İnternet Şube’den de açılabiliyor.

“Hem müşterilerimize hem de ülkemize kazandıracağız”

Anadolubank müşterilerinin artık kur dalgalanmalarını dert etmeden birikimlerini  artırabileceklerini ifade eden Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Bölüm Başkanı İnanç Altan “Müşterilerimizi Anadolubank Şubeleri ve İnternet Şubemiz aracılığıyla Kur Korumalı Mevduat Ürünlerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı ile TL mevduatlar avantajlı faiz oranları ile kazanmaya devam ederken, aynı zamanda müşterilerimizin TL birikimleri döviz kurundaki değişimlere karşı da korunmuş olacak. Yurt dışındaki yerleşik vatandaşlar ise “Yuvam Hesap” sayesinde, mevduat hesabı ile birikimlerini TL’ye dönüştürerek hem kur değişimlerinden korunacak hem de ilave getiri imkanından yararlanacak. Anadolubank olarak biz de bu sayede yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın birikimlerini TL olarak değerlendirmek suretiyle ülkemiz ekonomisine katkı sunmalarına aracılık edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ