Zirvede Haber

Zafer Nilüfer’de Işıl’dıyor! “Çalışmalarımızı İnsan Odaklı Olarak Yapıyoruz!”

Zafer Nilüfer’de Işıl’dıyor! “Çalışmalarımızı İnsan Odaklı Olarak Yapıyoruz!”

“Toyumuz Kutlu Olsun! Nilüfer İlçe 1.Olağan Kongremiz Yüce TÜRK Milletine Uğurlu Olsun! Bu kutlu günde yanımızda olan Türk Milliyetçilerine Şükranlarımızı Sunarız. Tanrı Türk’ü Yaşatsın!” bu sözlerle yaşadığı mutluluğu dile getirdi Zafer Parti Nilüfer Kurucu İlçe Başkanı Işıl Esgin. İlk kongresinde de delegelerin tam güvenini kazanan Işıl Esgin’in toy gününde İl Başkanı Halil İbrahim Aydın, GİK Üyeleri Bayram Kazancı ve Mahmut Kara; İlçe Başkanları, İl-İlçe Yöneticileri, Irak Türkmenleri Derneği Başkanı Isam Abdülkadir ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

GİK Üyesi Bayram Kazancı; “Partimiz kısa zaman içinde nokta atışlı politikalarıyla çok güzel bir yol aldı. İlerleyen zamanlarda Bursa özelinde izleyeceğimiz siyasetle Bursalıların kurtuluşunun tek adresi Zafer Partisi olacaktır.” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=6DQ52_CpkUw

Nilüfer’de güven tazeleyen Işıl Esgin; “Cumhuriyet’in kurucu ruhunu Türkçü politikalarımızla Nilüfer’de yaşatmanın gururunu yaşıyoruz. Nilüfer yoğunlaşan nüfusu ile yaşam standartlarının Bursa’da en yüksek olduğu ilçe. Nilüferliler gerek genel gerekse yerel siyasetten umduğunu göremediler bu 20 yıllık dönemde. Kırmızı çizgilerimiz bizlerin siyasetinde bize yol gösteren en donanımlı etken. Nilüfer ve Nilüferlileri kazanacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ