Zirvede Haber

Güçlü Mustela Koruması ile Hem Güneşin Hem de Eğlencenin Tadını Ailece Çıkarın

Güçlü Mustela Koruması ile Hem Güneşin Hem de Eğlencenin Tadını Ailece Çıkarın

Tüm bir yılın stresinden arındığınız, eğlenceli anılarınıza yenilerini katmak arzusuyla yola çıktığınız tatiliniz; güneşin zararlı ışınlarının cildinizde bıraktığı etkiler yüzünden yarıda kesilmesin. Mustela’nın güçlü güneş korumasıyla, ailenizle beraber dinlenebileceğiniz ve yazın keyfini doyasıya çıkaracağınız tatil planınıza başlamanın tam zamanı!

70 yıllık tecrübesi, doğal kökenli ürün içerikleri ve yenilikçi araştırma yöntemleri ile size cildinizin ihtiyaç duyduğu tüm desteği sağlayan Mustela, tüm aile rahatça güneşe doysun ve doyasıya eğlensin diye Büyük Yaz Kampanyası ile karşınızda.

Güneş ışınları altında eğlenceli ve güvenli anlara eşlik eden Mustela Güneş Serisi, cildinizi UVA ve UVB ışınlarından korurken, size ve ailenize birbirinden renkli hediyeler kazandırıyor. Gelin bu hediyeleri nasıl kazanabileceğinizi birlikte inceleyelim;

Mustela’dan Büyük Yaz Kampanyası

15 Haziran 2022’ye kadar sürecek olan Büyük Yaz Kampanyası ile Mustela güneş ürünleri üzerinde bulunan kazı kazan etiketlerindeki şifreleri kişisel bilgilerinizle birlikte www.mustelafirsat.com a girerek 3 Aileye Disneyland Paris Seyahati, 5 Aileye The Land of Legends Tatili ve 20 Kişiye iPad 10 wifi 64 GB kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Mustela ile Bu Yazın Kazananı Siz Olun

1 Mart 2022 tarihinde başlayacak olan Büyük Yaz Kampanyası’nda, farklı boyutlara sahip olan her bir güneş koruyucu ürün için, farklı çekiliş hakkı bulunmaktadır. Çekilişe katılanlar;

  • 40 ml Yüksek Korumalı Güneş Kremi için 1 çekiliş hakkı
  • 100 ml Yüksek Korumalı Güneş Kremi için 2 çekiliş hakkı
  • 200 ml Yüksek Korumalı Güneş Kremi için 3 çekiliş hakkı
  • Yüksek Korumalı Sun Stick için 2 çekiliş hakkı kazanacaktır.

Çekilişe katılmak için, ürünlerin üzerinde yer alan kazı kazan etiketlerindeki şifreyi www.mustelafirsat.com adresli web sitemize girmeniz gerekmektedir. Şifreler, ürün boyutlarına göre kategorize edilmiştir. Kampanya katılımınızın geçerli olabilmesi için, satın alınan ürün kutularının muhafaza edilmesi gerekmektedir.

Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (“MPİ”) 29.12.2021 tarihli ve E-58259698-255.01.02-13910 sayılı izni ile yasal ve mevzuata uygun olarak düzenlenmektedir. Çekiliş 24.06.2022 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Sütlüce Mah. Bayrak Sokak No:4-A Beyoğlu/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Zararlı Güneş Işınlarına Karşı Aile Boyu Koruma

Güneş’in cilt üzerinde pek çok yararı olduğu gibi zararı da bulunmaktadır. Cilt, güneş ışınlarından doğru yöntemlerle korunmadığı takdirde birtakım reaksiyonlar geliştirebilir. 70 yıllık tecrübesiyle Mustela, doğal içerikleriyle hazırlanmış yüksek toleranslı koruyucu filtrelere sahip güneş ürünleri sayesinde, ailece cildinizi zararlı güneş ışınlarından korumaktadır. Uzmanlar tarafından bilimsel araştırmalarla geliştirilen Mustela Güneş Serisi, hem yüz, hem de vücut için kullanıma uygundur. Hafif ve görünmez dokusuyla yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz.

Kuma ve suya dayanıklı olan ürünlerin güneşe karşı hassas ve düşük toleranslı ciltler için özel olarak geliştirilen formülüyle Mustela Güneş Serisi, UV ışınlarına karşı aile boyu etkili koruma sağlamaktadır. Etkin kullanım için 2 saatte bir cilde uygulamanız önerilmektedir.

Güneşe karşı koruma sağlayan yüksek koruma faktörlü güneş kremleri hipoalerjeniktir ve içerisinde parfüm, paraben, fenoksietanol ve fitalat bulunmamaktadır. İçeriğinde organik avokado bulunduran güneş kremleri havlu ya da giysilerin sürtünmesine karşı yüksek direnç sağlar. Dermatolojideki uzmanlığıyla tüm cilt tipleri için özenle en iyi içerikleri seçen Mustela, deniz canlılarına da zarar vermediğini taahhüt eder. Ailenizin cilt sağlığı için en iyisini düşünen Mustela’nın Güneş Ürünleri Serisi, doğumdan itibaren kullanıma uygun özelliğe sahiptir.

MUSTELA HAKKINDA

Fransız Expanscience Laboratuvarları’nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermokozmetik ürünler geliştirmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ