Zirvede Haber

Yenişehir Havalimanı’nda “Şahin” Duruş!

Yenişehir Havalimanı’nda “Şahin” Duruş!

Yıldırım Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi CHP’li Şahin Sevinç duyurmuş ve Bursa bir anda soğuk duş etkisi ile ürpermişti. Şahin Sevinç, Yenişehir Havalimanında uçuşların tamamen durdurulacağını, bu nedenle de havaalanının kapatılacağını iddia etmişti. Bu haberin yayılması üzerine devlet işe el attı ve uçuşlara devam edilmesi kararı çıktı.

Bursa Osmangazi Köprü İşletmesine Yenilmeyecek!
Yıldırım Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi CHP’li Şahin Sevinç duyurmuş ve Bursa bir anda soğuk duş etkisi ile ürpermişti.
Şahin Sevinç Yenişehir Havalimanında uçuşların tamamen durdurulacağını bu nedenle de havaalanının kapatılacağını iddia etmişti.
Bu haberin yayılması üzerine devlet işe el attı ve uçuşlara devam edilmesi kararı çıktı.

Şahin sevinç bugün sosyal medya hesabından tekrar bir paylaşım yaparak uçuşlar durmayacak haberini Bursalılarla paylaştı.
Bursalılar Osmangazi Köprü İşletmesine Yenilmeyecek

Bursa 3,5 milyon nüfusu ile Sabiha Gökçen Havalimanının vazgeçemeyeceği bir pazar olduğu için, oyunlar büyük oynanıyor, Bursa dan nereye uçak kaldırırsanız dolu gider diyen Şahin Sevinç, bizim girişimlerimiz ve Bursalıları uyarmamızdan sonra ” Cumhurbaşkanı konuya el attı ve uçuşlar devam edecek” dedi.

Ayrıca Osmangazi Köprü işletmesinin de fahiş fiyatlar ile kar etmeye devam ettiğini belirten Sevinç, Bursalıların köprü işlemecisine yenilmeyeceğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ