Zirvede Haber

MONOPOLİ SİGORTA MERKEZ OFİSİNE YENİ BİR KAT DAHA EKLEDİ

MONOPOLİ SİGORTA MERKEZ OFİSİNE  YENİ BİR KAT DAHA EKLEDİ

Yenilikçi ve uzman vizyonu ile talep ve ihtiyaçlara uygun kişiye özel hizmet sunan Monopoli Sigorta, 2021 yılını sektör ortalamasının üzerinde kapatmanın mutluluğunu yaşıyor. 2022 yılında Merkez ofisinde ekip sayısı 105’e yükselen Monopoli Sigorta, Maslak’ta bulunan merkez ofisine 350 metrekarelik yeni bir ofis katı daha ekledi.

Çalışanlarının özellikle pandemi sürecinde sağlıklarını korumak için üst düzeyde önlemler alan, sayısı gün geçtikçe artan ekip arkadaşlarının fiziki çalışma ortamlarını daha konforlu ve güvenilir bir ortam yaratmayı hedefleyen Monopoli Sigorta; Yangın Departmanı, Nakliyat Departmanı, Bireysel Sigortalar Departmanı, Müşteri Memnuniyeti Merkezi, İş Geliştirme Departmanı bölümlerini bu yeni kata taşıdı.

Çalışanlarının gelişimlerinden de sorumlu olduğu inancıyla, sektörel alanda teknik bilgilerin yanı sıra kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlayacak “Monopoli Akademi”yi hayata geçiren Monopoli Sigorta, başlattığı sertifika programlarına bu yeni katta yer alan Eğitim Salonu’nda devam edecek.

MONOPOLİ SİGORTA HAKKINDA

Monopoli Sigorta, 20 yılı aşan deneyimi ile bugün, risk yönetimi danışmanlığı alanında Türkiye’de en yüksek prim üreten şirketlerden biridir. Sektörde öncü, güvenilir ve tercih edilen bir şirkettir. Sektöre değer katan yenilikçi ürün ve projeler sunar, satış sonrası müşterilerle doğru bir iletişim ağı kurar ve iş ortakları ile arasında sağlam bir “yol arkadaşlığı” ilişkisi vardır.

“Tüm riskleri tek bir poliçede güvence altına alarak hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlamak” düşüncesiyle hayata geçirdiği ve fikir hakkı tamamen Monopoli Sigorta’ya ait olan “MonoPoliÇe” ürünü, sektörün ihtiyaç duyduğu önemli bir eksikliği kapatan bir projedir. MonoPoli Sigorta, MonoPoliÇe ürünü ile 2008 yılı şubat ayında Endeavor Derneği Türkiye Girişimci Adayı, 2008 yılı haziran ayında Endeavor Derneği Uluslararası Girişimcileri seçilmiştir.

2016 Mayıs ayı itibariyle Avrupa’nın önde gelen yatırımcıları arasında yer alan EMF Capital Partners ile güçlerini Türkiye’nin en büyük sigorta acentesi olma hedefi ile birleştirmişlerdir.

Bugün Türkiye’de hayat dışı sigortacılıkta faaliyet gösteren 60 şirketin 24’ü ile yapılan çözüm ortaklığı sayesinde bir yandan sigorta profesyonellerinin çalışma koşullarını daha işlevsel hale getirerek portföylerini artırmakta, diğer yandan da müşterilerine geniş bir portföy alternatifi sunmaktadır.

Elementer branştaki çözüm ortakları: Allianz, Anadolu Sigorta, AK Sigorta, Axa Sigorta, Gulf Sigorta, Quick Sigorta, Orient Sigorta, Groupama Sigorta, Mapfre Sigorta, Sompo Sigorta, Unico Sigorta, Demir Sigorta, Chubb Sigorta, Generali Sigorta, Euler Hermes, Corpus Sigorta, Türkiye Sigorta, Ray Sigorta, Zurich Sigorta, T. Nippon Sigorta, Mapfre Yaşam Sigorta, Allianz Yaşam Emeklilik Sigorta, Bupa Acıbadem Sigorta ve HDI Sigorta’dır.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ