Zirvede Haber

‘Müfettiş’ bu kez Anneler için sahnede

‘Müfettiş’ bu kez  Anneler için sahnede

Ekip Tiyatrosu ‘Müfettişşş Miras Oyunu’ adlı yeni oyunlarını bu kez Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi yararına sahneledi. Satılan biletlerden elde edilen gelir, TAD aracılığıyla öğrencilere burs olarak dağıtılacak.

Çoğunluğunu Bursalı amatör oyuncuların oluşturduğu Ekip Tiyatrosu, yeni oyunları ‘Müfettişşş Miras Oyunu’nu bu kez anlamlı bir organizasyon için sahneledi. Podyum Sanat Mahal’de seyirciyle buluşan oyundan o gece elde edilen gelir, TAD bursiyerlerine bağışlandı. TAD üyelerinden Sevinç Şen Önel’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Müfettişşş Miras Oyunu’; Bursalı sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Oyunun finalinde başta yönetmen Serkan Çetinkaya olmak tüm ekibi kutlayan TAD Bursa Şubesi Başkanı Sibel Gönülkırmaz, derneğin eğitim başta olmak üzere iyilik hareketlerine bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

TAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, bu renkli gecenin anısına oyuncularla birlikte objektiflerin karşısına geçti.

Oyunun finalinde başta yönetmen Serkan Çetinkaya olmak tüm ekibi kutlayan TAD Bursa Şubesi Başkanı Sibel Gönülkırmaz, ekibi alkışladı.

 Bursalılardan büyük ilgi gören oyun, ayakta alkışlandı.

 Özge Özenir, Özer Özenir, Zeynep Bunakklar, Şeyda Şençayır, Serhan Şençayır, Özge Şengün, Sevinç Şen Önel, Murat Şahin, Sinem Sunaner Azmak ve Deniz Azmak’ın rol aldığı komedi oyunu, ilgiyle izlendi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ