Zirvede Haber

Muhalefetin Tek Derdi Yıldırımlıların Parasına Sahip Çıkmak! Gereksiz Olan Yatırımlarla Yıldırımlıların Soyulmasına Geçit Vermeyeceğiz!

Muhalefetin Tek Derdi Yıldırımlıların Parasına Sahip Çıkmak! Gereksiz Olan Yatırımlarla Yıldırımlıların Soyulmasına Geçit Vermeyeceğiz!

Yıldırım’da Mevlana Kentsel Dönüşüm alanında yapılacak olan cami inşaatı için muhalefetin onay vermemesi meclisi karıştırdı. Yıldırım Belediye Meclisi’nin AK Partili Üyesi Şefik Kaya sosyal medyası üzerinden suçlayarak CHP’li ve İYİ Partili Belediye Meclis Üyelerini; “Din Karşıtlığı” üzerinden vurdu. Duruma ise en sert tepki İYİ Parti Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ferit Gürsoy’dan geldi. Gürsoy; “Muhalefet cephesi iseniz iktidarın destursuz suçlamalarıyla karşı karşıya kalırsınız. Geçmişte; ilçede muazzam bir para harcanarak belediye binasın karşısına yapılan ve akustiği ile dikkat çeken konferans salonumuz bir gecede her ne hikmetse iktidar gücüyle “Uyumayan Kütüphane” olarak sanki başka bir yer yokmuşçasına dönüştürüldü. Benzer bir durumu bölgede Hümahatun Evleri kırsalında yaşıyoruz. Bölgede bizim sosyal donatılara olan itirazlarımıza rağmen oldu bitti ile plan değişiklikleri yapıldı. Meclis Tutanakları’nda itirazlarımızın temel sebepleri var. Bunun böyle olmasına rağmen;  KAYA gibi değil kum gibi akışkan olun, olun ki her ulaşılmaza ulaşıp çare arayın!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ