Zirvede Haber

KİM NE YAPARSA KENDİNE YAPAR!

KİM NE YAPARSA KENDİNE YAPAR!

İYİ Partili Zafer Milli’den dikkat çeken çıkış! Milli, paylaşımında; “Türkiye tarihinde ilk defa 6 siyasi parti bir deklarasyonla bozulmuş ve yozlaşmış tek adama bağlı düzene dur dedi.
Önerilen sistem; çoğulcu, demokratik, parlamenter düzendir. Halen içinde ATATÜRK, TÜRK MİLLETİ ifadelerinin olmaması ile alakalı kısır fikir sahipleri eleştiri yapmaktadır. Yapılan çalışma bir yanlışlar manzumesinin düzeltilmesidir. MİLLİ ve MANEVİ değerlerin ifadesi ve tadili değildir. Tv’de koca koca yazarlar yapılan antandı anlamamış maval okuyorlar. Eleştirecekler ya, ne söyleyeceklerini bilmiyorlar.

Tarih 2002; Mevcut hükümet iktidarı devir aldığında 1$=1.15₺ idi. 20 yıl içerisinde tirilyon dolar miktarında öz kaynağımızı 70 milyar dolara satıldı, Sanayileşmeye, eğitime, tarım ve hayvancılığa yatırım yapmadı, İtibara şatafata harcama yaptı, Yüksek faiz ile borçlandı, gün geldi borcu ödeyemedi yüksek faiz ile borçlanarak borcu borç ile ödedi, Hukuku üstün kılmadı reel yatırımcı kaçtı, yer altına indi, Yetişmiş beyinler yurt dışına kaçtı, BUNLAR OLMASAYDI; 1 dolar= 1.15₺ kalsaydı, Ne bu konjöktürel sıkıntılar bizi bu kadar yıkardı, ne de AKP İktidardan düşmeyle karşı karşıya kalırdı.

Siyasetin nabzı sokakta ölçülür. Seçim sonuçlarının en iyi analizi hiç tanımadığınız insanlar ile yüz yüze yaptığınız görüşmelerde anlaşılır. İYİ PARTİ YILDIRIM İLÇE teşkilatımızın düzenlediği mahalle ziyareti proğramında YILDIRIM’da ki ÖZDİLEK caddesinde arkadaşlar ile bereberdik. Bu bölge AKP’nin oy deposu olarak bilinir. Genel ahali doğu bölgesinden olup gelir seviyesi düşük insanlar. Yaptığımız görüşmede vatandaş kendini saracak bir kol arıyor intibaı bende oluştu. İnsanlar umutsuz olmakla beraber bilinçli. Özellikle ve çoğunlukla Kürt kökenli gençlerin çok ciddi talepleri var. Öncelikli konuları etnisite ve aidiyet duygusu. Bölge halkı değişik illerden olmakla beraber artık yoğun seçmen sayısına ulaştıklarından kapısını rahatlıkla çalacağı bölgeden M.V istiyor. Artık kimse içi boş protest anlayış ile bölgeye gitmesin. Açıkça çözüm önerileri istiyorlar. Mevcut iktidar bu bölgeden artık oy beklemesin. İşi bitmiş. Siyasilerin çok korkarak baktığı ve bir poşete oy aldığı bölge artık yok. Bilinçli bir seçmen var. Bölgeyi iyi bilen bir oluşum kazanır. Ama yine söylüyorum. Orta sahada top gezdirmekle bu iş olmaz. Yazmış olduğum tüm makaleler şahsi fikirlerim olup beni bağlar. Ben partimize alternatif oluşum içerikli bir yapıda olmadım olmamda. Bunun yanında ülkemizin ihtiyacı olan konularda tespitlerimi ifade edecek kadarda cesur bir düşüncem var. Deskartes’in dediği gibi “düşünüyorum öyleyse varım” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ