Zirvede Haber

MONOPOLİ SİGORTA MERKEZ OFİSİNE YENİ BİR KAT DAHA EKLEDİ

MONOPOLİ SİGORTA MERKEZ OFİSİNE YENİ BİR KAT DAHA EKLEDİ

Yenilikçi ve uzman vizyonu ile talep ve ihtiyaçlara uygun kişiye özel hizmet sunan Monopoli Sigorta, 2021 yılını sektör ortalamasının üzerinde kapatmanın mutluluğunu yaşıyor. 2022 yılında Merkez ofisinde ekip sayısı 105’e yükselen Monopoli Sigorta, Maslak’ta bulunan merkez ofisine 350 metrekarelik yeni bir ofis katı daha ekledi.

Çalışanlarının özellikle pandemi sürecinde sağlıklarını korumak için üst düzeyde önlemler alan, sayısı gün geçtikçe artan ekip arkadaşlarının fiziki çalışma ortamlarını daha konforlu ve güvenilir bir ortam yaratmayı hedefleyen Monopoli Sigorta; Yangın Departmanı, Nakliyat Departmanı, Bireysel Sigortalar Departmanı, Müşteri Memnuniyeti Merkezi, İş Geliştirme Departmanı bölümlerini bu yeni kata taşıdı.

Çalışanlarının gelişimlerinden de sorumlu olduğu inancıyla, sektörel alanda teknik bilgilerin yanı sıra kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlayacak “Monopoli Akademi”yi hayata geçiren Monopoli Sigorta, başlattığı sertifika programlarına bu yeni katta yer alan Eğitim Salonu’nda devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ