Zirvede Haber

Sırbistan’ın Yeni Turizm Kampanyası DUBAI EXPO 2020’de Tanıtıldı

Sırbistan’ın Yeni Turizm Kampanyası DUBAI EXPO 2020’de Tanıtıldı

Doğu Avrupa’nın en hızlı büyüyen eğlence ve iş destinasyonlarından birisi olma konumunu korumak isteyen Sırbistan, EXPO 2020 Dubai’de yeni turizm tanıtım kampanyasının başladığını açıkladı. Sırbistan Ulusal Turizm Organizasyonu tarafından sergilenen etkinliklerde ülkenin kültürel ve gastronomik olarak vadettiklerinin yanı sıra doğal güzellikleri ve cazibe merkezleri de tanıtıldı.

Covid19 nedeniyle 1 yıl ertelenen ve 1 Ekim 2021 tarihinde kapılarını açan DUBAI EXPO, küresel iş birliklerine olanak sağlayan “Fırsat-Hareketlilik-Sürdürülebilirlik” temalarıyla 31 Mart 2022’ye kadar devam edecek.

Sırbistan Yenilenen Yüzüyle Turizmde Atakta

Dubai EXPO’da turizm endüstrisi ile buluşturduğu projeleri ve turistik ürünleri büyük ilgi toplayan Sırbistan, yenilenen logosu ve “Experience Serbia (Sırbistan’ı Deneyimleyin)” sloganıyla yeni fuarlara çok daha güçlü girmeye hazırlanıyor. Yenilenen yüzüyle ziyaretçilerine macera dolu ve cazip deneyimler vaat eden Sırbistan’da bu kez gözler, 24-27 Mart tarihleri arasında başkent Belgrad’da gerçekleşecek 43. Uluslararası Turizm Fuarı’na çevrilmiş durumda.

Belgrad’da Turizm Fuarı Rüzgârı Şimdiden Başladı

Geçtiğimiz yıl 880’i aşkın katılımcısı ve 58 binin üzerinde ziyaretçisiyle ülkenin ve Güneydoğu Avrupa’nın en büyük turizm etkinliği olarak yerini tescilleyen Belgrad Turizm Fuarı, aynı anda gerçekleştirilecek üç büyük etkinlikle 24 Mart 2022 tarihinde kapılarını açacak.

Turizm endüstrisinin geleceğini şekillendirecek trendlerin tanıtımının yanı sıra turistik faaliyetlerin de canlandırılması misyonlarını üstlenen etkinlikte ziyaretçiler, 25-26 Mart tarihlerinde 12. Uluslararası Şarap Fuarı-BEOWINE, 17. Uluslararası Otel-Ağırlama Ekipmanları Fuarı – HORECA ve 24-27 Mart tarihlerinde 17. Hatıra Eşyası Fuarlarını da izleme imkânı bulacaklar.

Turizme adanmış bu tematik haftada önemli turizm acenteleri, dernekler, kuruluşlar, oteller, havayolları ve uluslararası tur operatörleri gibi sektörün nabzını tutanlar bir araya gelirken, teklif ve talebin birbirine bağlanacağı bir ortam hazırlanacak. Hızla gelişimini sürdüren bir turizm destinasyonu olan Sırbistan’ın bu alandaki yeni teklifleri ve küçük girişimcilere sunacağı ek ayrıcalıklar da fuarın merakla beklenen sürprizleri arasında.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ