Zirvede Haber

WORKINDO’NUN İNŞAAT SEKTÖRÜ BULUŞMALARI BAŞLIYOR

WORKINDO’NUN  İNŞAAT SEKTÖRÜ BULUŞMALARI BAŞLIYOR

İnşaat sektörünü teknoloji ile buluşturan Workindo’nun düzenlediği “İnşaat Sektörü Buluşmaları”nın  ilk bölümü bu hafta online olarak yayınlanacak.

“Bu sitede iş var” mottosuyla, sektöre yönelik çözümleri teknoloji ile sunan Workindo’nun düzenlediği 4 haftalık “İnşaat Sektörü Buluşmaları” adlı etkinlik dizisi 17 Şubat, Perşembe günü başlıyor. Sensörlerin, robotların, dijital tedarik platformlarının, akıllı inşaat malzemelerinin ve yapay zekanın kullanıldığı yeni bir çağa girerken sektörün merak ettiği tüm sorulara cevap verecek buluşmalar, alanında uzman isimleri konuk edecek.

Serinin ilk bölümü “Metaverse İnşaat ve Yapı Sektörünü Nasıl Etkileyecek?” konusunu ele alıyor. İnternetten sonra en önemli buluş ve geleceğin dijital dünyası olarak nitelendirilen Metaverse evreni hakkında sektörün merak ettiği tüm sorular, alanında uzman konuşmacılar tarafından yanıt bulacak.

Workindo tarafından düzenlenen programın moderatörlüğünü Dijital Dönüşüm Danışmanı & Networker Murat Erdör yaparken, ilk bölümün konukları Teknoloji Gazetecisi ve Köşe Yazarı Fatih Sarı ve Aydemirler Proje Geliştirme Yöneticisi Rahmi Aydemir olacak.

İlk bölüm Perşembe günü saat 14:00’te YouTube üzerinden canlı yayınlanacak. Tüm izleyiciler ücretsiz katılım sağlayıp, merak edilenleri sorabilecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ