Zirvede Haber

YILDIRIM’DA DOĞA FOTOĞRAFÇILIĞI ATÖLYESİ BAŞLIYOR

YILDIRIM’DA DOĞA FOTOĞRAFÇILIĞI ATÖLYESİ BAŞLIYOR

YILMAZ: “İLÇEMİZİN DOĞAL ZENGİNLİKLERLE BEZENMİŞ SOKAKLARINDA TARİHİN VE TABİATIN TADINI ÇIKARACAK GENÇLERİMİZ, ALDIKLARI EĞİTİMİ SAHADA UYGULAMA İMKÂNI BULACAKLAR. BEN, GÜZELLİKLERİ GÖRME VE ALGILAMA HASSASİYETİ KAZANMAK İSTEYEN FOTOĞRAFÇILIK SANATINA MERAKLI GENÇLERİMİZİ DOĞA FOTOĞRAFÇILIĞI ATÖLYESİ’NE DAVET EDİYORUM.

BURSA- Yıldırım Belediyesi, fotoğrafçılığa meraklı gençler için ‘Temel Fotoğrafçılık Atölyesi’, ‘Sokak ve Şehir Yaşamı Fotoğrafçılığı’ eğitimlerinin ardından ‘Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi’ni hayata geçiriyor. Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nde 14 Şubat-29 Mayıs tarihleri arasında toplamda 12 hafta sürecek olan ‘Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi’, Fotoğrafçı Ahmet Çetin eğitmenliğinde gerçekleşecek. Eğitim sürecinde çekim ödevleri ve hafta sonları arazi gezileri olacak atölyeyi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek.

Fotoğrafsever gençleri ‘Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi’ne davet eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak, ‘Temel Fotoğrafçılık Atölyesi’ ve ‘Sokak ve Şehir Yaşamı Fotoğrafçılığı’ eğitimlerini düzenledik ve sonrasında da Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nde gençlerimizin eğitim sürecinde çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergi yaptık. Şimdi de gelen yoğun talep üzerine ‘Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi’ni düzenliyoruz. İlçemizin doğal zenginlikleriyle bezenmiş sokaklarında tarihin ve tabiatın tadını çıkaracak gençlerimiz, aldıkları eğitimi sahada uygulama imkânı bulacaklar. Ben, güzellikleri görme ve algılama hassasiyeti kazanmak isteyen fotoğrafçılık sanatına meraklı gençlerimizi Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi’ne davet ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ