Zirvede Haber

“Gülaylar Diamond Line Efsane Fırsat Günleri”nde, Hopi ile Avantajı Yaşa!

“Gülaylar Diamond Line Efsane Fırsat Günleri”nde, Hopi ile Avantajı Yaşa!

4 Şubat’ta City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi’nde kurulan Fırsat Günleri alanında, 25 bin çeşit altın ve pırlanta ürün yüzde 70’e varan indirimle satılmaya başladı. 349 TL’den başlayan fiyatlar “Sevgililer Günü” alışverişi için fırsat bekleyenlerin de yüzünü güldürüyor. Tüm indirimlere ek olarak, Hopililere özel %5 ek indirim uygulanıyor ve Hopililer alışverişlerinde yüzde 5 Paracık kazanıyor.

Pandemide verilen 2 yıllık aranın ardından düzenlenen ilk büyük indirim etkinliği

Bugüne dek 200 binden fazla kişiyi pırlantadan altına birçok farklı ürünle buluşturan ve kuyumculuk sektöründe Gülaylar Diamond Line tarafından geleneksel olarak düzenlenen Fırsat Günleri, 16 Şubat’a kadar City’s Nişantaşı’nda mücevherseverlere hizmet verecek.

“Sevgililer Günü” hediyesi alacaklar, evlilik hazırlığında olanlar ve yatırım yapmak isteyenler için müthiş fırsat!

Tektaş pırlantalardan, bilekliklere, kolye ve küpelerden daha birçok çeşit altın ve pırlanta binlerce ihraç fazlası ürün, yüksek indirim oranları ve neredeyse maliyetine fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. “Sevgililer Günü” hediyesi arayanların, evlilik hazırlığında olan çiftlerin ve uygun fiyatla altın alarak yatırım yapmak isteyenlerin kaçırmaması gereken avantajlarla dolu Fırsat Günleri’nde tüm ürünler garantili ve sertifikalı.  Fırsat Günleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gülaylar Diamond Line Genel Müdür Yardımcısı Cengiz DEMİR de “Gelenekselleşen bu fırsat günlerinde birbirinden güzel birçok ürünü, %70’e varan indirimlerle tüketiciyle buluşturuyoruz. Bildiğiniz gibi altın, pırlanta her zaman kıymetli, değerini asla kaybetmiyor. Her zaman güvenilir bir yatırım aracı. Biz de bu etkinliğimizle hem yatırım yapmak isteyen hem sevgililer günü için hediye arayışında olan hem de evlilik hazırlığında olan müşterilerimize katkı sağlamak istedik. Bu fırsatı kaçırmamalarını öneriyoruz.” dedi.

710 bin TL’lik 2 karat pırlanta tektaş yüzük 385 bin TL!

Tektaş pırlantalardan, bilekliklere, kolye ve küpelerden daha birçok çeşit altın ve pırlanta binlerce ihraç fazlası ürün, yüksek indirim oranları ve neredeyse maliyetine fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. Klasikten moderne, 14 ayardan 22 ayara binlerce ürünün bulunacağı alanda, piyasa değeri en pahalı ürün olan 710 bin TL’lik tektaş yüzük, 385 bin TL’ye satılıyor.

349 TL’den başlayan fiyatlar

Her bütçeye ve zevke uygun ürünün yer aldığı Gülaylar Diamond Line Fırsat Günleri’nde en uygun ürün ise 349 TL’den başlıyor. Kalp figürlü birçok ürün seçeneği ve klasik modelin de yer aldığı indirim günleri, özellikle “Sevgililer Günü” alışverişi yapmak isteyenlerin de uğrak noktası. Hopi iş birliği kapsamında yapılan kampanyada, Hopililer tüm indirimlere ek yüzde 5 indirim ve yüzde 5 Paracık daha kazanıyor.

Pırlanta Baget Yüzük: Piyasa Fiyatı: 4.799 TL, Fırsat Günleri Fiyatı: 2.865 TL

Pırlanta Baget Kolye: Piyasa Fiyatı: 2.103 TL, Fırsat Günleri Fiyatı: 1.262 TL

Altın Kalp Yüzük: Piyasa Fiyatı: 740 TL, Fırsat Günleri Fiyatı: 349 TL

Altın Kalp Yüzük 2: Piyasa Fiyatı: 1.800 TL, Fırsat Günleri Fiyatı: 799 TL

Altın Kalp Kolye: Piyasa fiyatı: 2.875 TL, Fırsat Günleri Fiyatı: 1.099 TL

Aşk Düğümü Yüzük: Piyasa fiyatı: 1.375 TL, Fırsat Günleri Fiyatı: 599 TL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ