Zirvede Haber

BU ETKİNLİKTE ÇEYREK FİYATINA PIRLANTA ALMAK MÜMKÜN!

BU ETKİNLİKTE ÇEYREK FİYATINA PIRLANTA ALMAK MÜMKÜN!

ALTIN VE MÜCEVHER FIRSAT GÜNLERİ BAŞLIYOR.  Bu etkinlikte çeyrek altın fiyatına pırlanta yüzük almakta mümkün, araba fiyatına pırlanta gerdanlık almakta mümkün.

Bu yılın ilk Altın ve Mücevher Fırsat Günleri 5 Şubat’ta kapılarını açıyor. Her bütçeye uygun takıların sergileneceği etkinlik Bakırköy Titanic Otel’de 5-14 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. Barok Diamond tarafından organize edilen ‘’Altın ve Mücevher Fırsat Günleri’’ 5-14 Şubat tarihleri arasında Bakırköy Titanic Otel’de gerçekleşecek. Üreticiden tüketiciye doğrudan satış mottosuyla düzenlenen etkinlikte tüm ürünler tüketiciye hiçbir ara komisyon ücreti olmadan maliyetine yakın hatta birçok üründe maliyet fiyatına satışa sunulacak.

‘’KULLANMADIĞINIZ TAKILARI DEĞİŞTİRİYORUZ’’

Barok Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Corç Akdoğan konuyla ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:‘’ Bu yıl 18.ci kez düzenleyeceğimiz ‘’Altın ve Mücevher Fırsat Günleri’’ için çok heyecanlıyız. Her yıl aynı heyecanla hazırlandığımız bugün de tüm ürünlerimizi hiçbir ara komisyon ücreti olmadan maliyetine yakın hatta birçok üründe maliyet fiyatına satışa sunuyoruz. Etkinliğimize gelecek olan ziyaretçilerimiz, tüm ürünlerimize kredi kartına taksit avantajını kullanarak da sahip olabilecekler. Her etkinlik öncesi alışveriş severlere farklı fırsatlar yaratmaya çalışıyoruz. Örneklendirmemiz gerekirse; markalı, markasız, pırlanta ya da altın nereden aldıkları fark etmeden kullanmadıkları tüm takıları en iyi fiyat garantisi ile değiştiriyoruz.’’

‘’KOKULU NAZAR KOLYE HEDİYE EDECEĞİZ’’

İnsanı kem gözlerden koruduğuna dair inanışın yaygın olduğu nazar boncuğu figürü, çoğu toplumda görülür. Tarih boyunca birçok kültürde ve dinsel inançta göz figürü, kötülükleri uzaklaştıran güçlü bir tılsım olarak kabul edilir diyen Corç Akdoğan ‘’Sevgilileri bu özel günde de unutmadık. Aşklarına nazar değmesin diye Sevgililer Günü’nde tüm indirimlere ek olarak 2.000 TL ve üzeri tüm pırlanta alışverişlerinde ziyaretçilerimize kokulu nazar kolye hediye edeceğiz’’ dedi.

 

‘’SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN EN UYGUN HEDİYELER BU ETKİNLİKTE’’

Sevgililere günü için en uygun hediye seçeneklerini sunduklarını da dile getiren Akdoğan sözlerini şöyle tamamladı: ‘’Özellikle sevgililer günün öncesi çiftlerimizi de düşünerek aşk ile tasarladığımız koleksiyonlarımızda net %50 indirim fırsatı sağlıyoruz. On binlerce çeşit arasından her bütçeye uygun ürün bulma imkânı ile çeyrek altın fiyatına pırlanta yüzük almakta mümkün, araba fiyatına pırlanta gerdanlık almakta mümkün olacak. Fiyatlarla ilgili örnek verecek olursak eğer; Baget pırlanta setimiz 15.000 TL yerine 7.500 TL, Altın düğün setimiz 19.500 TL yerine 9.750 TL, Baget pırlanta yüzüğümüzü ise 4.400 TL yerine 2.200 TL’ye satışa sunacağız. Kısacası altın veya mücevher her kadının hakkıdır deyip en uygun fırsatları ziyaretçilerimize sunuyor olacağız.’’

Fırsat günleri 05-14 Şubat tarihleri arasında Bakırköy Titanic Otel’de 09.30’da kapılarını ziyaretçilerine açacak. 21.00’a kadar sürecek olan etkinliğin girişi ise ücretsizdir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ