Zirvede Haber

GÖKHAN TÜRKMEN İLE AYNI SAHNEYİ PAYLAŞMAYA NE DERSİN?

GÖKHAN TÜRKMEN İLE AYNI SAHNEYİ PAYLAŞMAYA NE DERSİN?

Gökhan Türkmen 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yarışma düzenliyor. Kazanan 1 kişi 11 Şubat IF Performance Hall’da sanatçıyla sahnede düet yapacak.

Sanatçı Gökhan Türkmen 14 Şubat Sevgililer Günü için yarışma düzenliyor. Türkmen’in şarkılarından birine eşlik eden katılımcılar YouTube Shorts’a yükledikleri şarkılarla katılacaklar. Jüri değerlendirmesinin ardından kazananlarda 1 kişi 11 Şubat IF Performance Hall Gökhan Türkmen konserinde sanatçıyla düet yapma şansını yakalayacak. Dereceye giren 4 kişi ise konsere davet edilirken, sürpriz hediye paketleri de dereceye girenleri bekliyor olacak.

GTR Müzik’in düzenlediği yarışma Gökhan Türkmen, Mert Carim, Sinem Türkmen, Fatih Tansarıkaya, Sema Sepin ve Esra Gençkaya’nın jüriliğinde gerçekleştirilecek. Son katılım tarihi 5 Şubat saat 16:00. Kazananlar ise 9 Şubat saat 20:00’de GTR Müzik sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

Katılım Koşulları:

YouTube Shorts’a max. 60 saniyelik Gökhan Türkmen şarkısını yorumla ve yükle.

Yüklerken #GTLove #iyiyaşa #GTRMuzik etiketlerini kullanmayı unutma.

Birden fazla performans ile katılım sağlayabilirsin.

18 yaşından küçük katılımcılar için, kazanmaları dahilinde ailelerinden izin alınacaktır.

Kazanan ve dereceye giren katılımcıların etkinlikten en az 48 saat önce yapılmış Covid -19 testi yaptırmaları gerekmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ