Zirvede Haber

Sözlerinizi tutmamaya devam etmeniz halinde!

Sözlerinizi tutmamaya devam etmeniz halinde!
Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya Meclis Üyesi Bülent Erden sessizliğini bozdu. Erden 2022 yılında da Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı rahat bırakmayacağa benziyor. Bülent Erden sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda Mudanyalılara seslendi ve durumu onların takdirine bıraktı.
Erden; “Millet vekilliği hedefinizi ve bu konuda genel merkeziniz ve ittifak ortaklarına şahsi reklamınızı yapma etkinliklerinizi görüyoruz. Mudanya da 6 senelik görev sürecinizde varsa ortaya koyduğunuz başarılı işler, bunlarıda kullanabilirsiniz. Ancak, Mudanya’nın dibe vurdurmuş olduğunuz ekonomik imkanlarını şahsi hedefleriniz için reklam amaçlı kullanmaya devam etmeniz halinde, Fotoğraf siyasetine devam etmeniz halinde, Yapamadığınız ve yapmadığınız işlere “YAPTIRMADILAR” söylemine devam etmeniz halinde, Yanlışlarınızı yalanlarla gizlemeye devam etmeniz halinde, Sözlerinizi tutmamaya devam etmeniz halinde, Mudanyalının oyları ile verdiği denetleme vekaleti gereği uyarı, tenkit ve öneri görevimizi yerine getirmeye devam edecek ve kamuoyu ile paylaşacağız.

Bu vesile ile önerim, Toplumun ortalama aklının en az sizin akıl seviyenizde olduğunu düşünerek söysem ve eylemde bulunmanız. Şahsen bu bilinçle yaşamaya gayret ediyorum.
Sayın Türkyılmaz ın 2015 yılındaki sözlerini ve icraatının sonuç fotoğrafını (görüşlerimi ve sorularımı önümüzdeki günlere bırakarak) değerlendirmenize sunuyorum. İlk izlenimim Sayın Türkyılmaz kendi yan bakışı gibi binalarıda denize yan baktırarak projeye imzasını atmış. Sene 2015 Sn. Başkan ın söylemi, YILDIZTEPE İMAJ PROJELERİMİZDEN BİRİ OLACAK” Mudanya’nın imaj projelerinden biri olacak olan Yıldıztepe Projesi’nin temelini 2016’da atmayı planladıklarını belirten Başkan Türkyılmaz, “Uludağ Üniversitemizden 3 hocamızın üzerinde çalıştığı Yıldıztepe Projemiz, imaj projelerimizden biri olacak. Hocalarımızın katkılarıyla 3 ayrı fikir ortaya koyularak ve en ideal duruma getirilerek gerçekleştireceğimiz Yıldıztepe Projemizin temelini 2016’da atmayı planlıyoruz. Orada yapılacak olan BİNA OTANTİK GÖRÜNÜMLÜ VE MUDANYA NIN TARİHİ VE KÜLTÜRÜNÜ YANSITACAK ÖZELLİKTE OLACAK. Proje kapsamında en az 3 adet sinema salonu, kongre ve kültür merkezi, sergi salonları, seyir terasları ve Mudanyalıların nefes alacağı alanlar oluşturacağız” diye konuştu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ