Zirvede Haber

Motive’nin yeni albümü “22” yayında

Motive’nin yeni albümü “22” yayında

Türkçe Rap sahnesinin adından sıkça söz ettiren ismi Motive, 7 şarkılık solo albümü “22” ile 21 Ocak’ta tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı.

2020 yılında piyasaya sürdüğü “Makaveli” albümü ve Deluxe versiyonuyla büyük bir ivme yakalayan ve geçtiğimiz aylarda ise “Ömrüm” isimli teklisiyle milyonlarca dinlenmeye ulaşan Motive, üretimlerine solo albümü “22” ile ara vermeksizin devam ediyor!

Sözleri Motive, müziği Osmancello imzası taşıyan albümün Mix & Mastering işlemleri Jager Stereo’ya ait. Kapak tasarımı ve logonun Ully’e ait olduğu albüm Savana stüdyolarında kaydedildi.

Albümle ilgili Motive: “Güncel olarak bu dönem hissettiğim şeyleri tamı tamına yansıtıyor. Albümün çıkış şarkısı “Masal”ıne olursa olsun her bir şeyin gelip geçici olduğunu, yeryüzünde yeterince az vaktimizin olduğunu ve yürüdüğümüz yoldan olduğunca keyif almamız gerektiğini anladığım an yazdım. Şarkının müziğini hepimizin bildiği ünlü ritimci, perküsyoncu Memduh Akatay ve albümün prodüktörü Osmancello yarattı.” ifadelerini kullandı.

“22” Savana etiketiyle 21 Ocakta tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ