Zirvede Haber

AVRUPA’NIN EN İYİ PERFORMANSLI AAA ALKALİN PİLİ ÜRETİCİSİ: VARTA

AVRUPA’NIN EN İYİ PERFORMANSLI AAA ALKALİN PİLİ ÜRETİCİSİ: VARTA

Pil endüstrisinde Alman kalitesini temsil eden VARTA, yeniliklerin itici gücü olmaya devam ediyor. VARTA, yeni marka kimliğini ve en son teknik yeniliklerini “Daha fazlasını hayal et” isimli bir iletişim kampanyası ile tanıttı.

130 yıldan fazla tecrübeye sahip olan VARTA, her ebattaki pil, şarj edilebilir pil, taşınabilir şarj cihazları ve fenerlerden oluşan ürünleri ile kesintisiz güç kaynağı alanında dünyanın en güven duyulan markalarından biridir.

Eylül 2021’de, ‘’performans ve sürdürülebilirlik’’ başlığı altında, bir relansman gerçekleştiren VARTA’nın logosu ve ürünlerinin  ambalajları yenilendi. Daha modern ve teknik bir tasarım ile yenilenen marka, kullanıcıların ihtiyaçlarını dikkate alarak hareket etti.

AVRUPANIN EN İYİ PERFORMANSLI AAA ALKALİN PİLİ!

Yeni LONGLIFE Alkalin serisinde, en çok tercih edilen AA ve AAA ebatlarındaki pillerin performansları daha da arttırılarak güç kazanması sağlandı. VARTA, ilgili fiyat kategorisinde, Avrupa’nın en güçlü AAA alkalin pillerine sahip bir konumda bulunuyor.

Bağımsız araştırma firmasının yapmış olduğu testler sonucunda elde edilen verilere göre VARTA, ‘Avrupa’nın en iyi Performanslı AAA pili’ni ürettiği onaylanmış oldu.

TASARIM YENİLENDİ, ÜRÜN SEÇİMİ KOLAYLAŞTI

Bir teknoloji lideri olan Varta; tüm pil, fener ve taşınabilir şarj cihazı ürünlerinde yeni ürün ve ambalaj tasarımlarını tanıttı. Varta ambalajların üzerinde bulunan sade ve kolay anlaşılır cihaz sembol yönlendirmesi, ile doğru pilin doğru cihazda kullanılmasını sağlayarak tüketicinin bilinçli seçim yapmasını sağlıyor.

ÇEVRESEL AYAK İZİ EN AZA İNDİRİLİYOR

VARTA, 2027 yılına kadar ki hedefi; PAS-2060’a göre CO2 nötr üretime ulaşmak.  Bu hedef doğrultusunda yeni blister ambalajların çoğu, FSC sertifikalı ve %100 geri dönüştürülebilir kartondan imal edilmeye başlandı. Varta, üretim faaliyetlerindeki plastik kullanımını her yıl minimum 94 ton azaltmayı hedefliyor.

Yeni malzemelere ek olarak, artık her alkalin pil ve şarj edilebilir pil ambalajında, bir pil çıkartıldıktan sonra ambalajın tekrar kapatılabilmesine olanak, tanıyan akıllı açma/kapama mekanizması bulunuyor. Böylece, pillerin istenmeden ambalajdan düşmesi engelleniyor.

Aynı zamanda ömrünü tamamlayan pillerin, geri dönüşüme gidene kadar orijinal ambalajının içinde saklanması da bir kolaylık olarak tüketiciye sunuluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ