Zirvede Haber

İYİ’ki Varsın RABİYA

İYİ’ki Varsın RABİYA

Özel kız Rabia ya ailesinden doğum günü sürprizi… Ayten ve Orkun Başkan çifti 2 engelli çocuklarından Rabiya Başkan’ın 28. yaş doğum gününü görkemli bir parti ile kutladı.Bursanın nezih mekanlarından birinde günlerce süren hazırlıklar sonrası doğum günü partisi gerçekleşti.

Konukların gelmesi ile  parti start aldı .Güzel müzikler eşliğinde başta Rabia olmak üzere tüm davetliler pistteki yerlerini aldılar. Duygulu anlar yaşayan Başkan çifti göz yaşları eşliğinde bu güzel meleğin doğum günün kutladılar Anne Ayten Başkan duygularını ifade etmekte  zorlandı.

“Bu dünyada cenneti yaşıyorum”

“Belki bana bağımlı oldukları  için bu kadar üstlerine  titriyorum ama o hayatımın merkezi, engelli annesi olmayı Allah’ın bana verdiği bir lütuf olarak görüyorum. Hiçbir zaman ‘Neden ben’ demedim. ‘Vardır Allah’ın bildiği bir şey’ dedim. Rabiya ve Faruk  benim için kundaktaki bebekten bir farkı yok. Benim hiç uç noktalarda bir hayalim olmadı, öyle evlensin diye falan bir hayalim yok. Rabbim bana acılarını göstermesin bu bana yeter zaten  .

“2 evladım  bana dünyanın en büyük hediyesi”

 2 özel  çocuğun annesi olmanın, öbür dünyada değil bu dünyada kendisine verilmiş bir cennet olduğunu ifade eden Başkan “Çünkü hiç kimseye zararı yok, melek gibi  çocuklar . Para, pul, mal hepsi boş tek zenginlik benim için Rabiya ve Faruk . Bana dünyanın en büyük hediyeleri  Rabiya ve Faruk  gibi  iki  çocuğun annesi olmak. Günahsız meleklerle  yaşamak bana göre Allah’ın bir lütfudur,  herkesin göz bebeği onlar Bugün Rabia’nın doğum günü bizde dostlarımızla bu mutlu günümüzü paylaşmak istedik.Rabbimin bize vermiş olduğu bu emanetleri ömrümüzün sonuna kadar en iyi şekilde bakıp ,yanlarında olacağız daha nice seneler doğum günlerini kutlamak nasip olsun bizlere” diyerek sözlerine son verdi.

Sürpriz Doğum Günü’nde Doyasıya Eğlendiler!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ