Zirvede Haber

Kristal-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Dikmen güven tazeledi

Kristal-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Dikmen güven tazeledi

Kristal-İş Sendikası Bursa Şubesi Yönetim Kuruluna, Mehmet Dikmen (Şube Başkanı), Cem Soydan, Ufuk Darıcı, Ahmet Yıldız, Seyfettin Gürsoy seçildi.

Kristal-İş Sendikası Bursa Şubesi Olağan Genel Kurullarını gerçekleştirdi. Mehmet Dikmen, gerçekleşen seçimde tekrar şube başkanı seçildi.

Kristal-İş Sendikası Bursa Şube’nin 5. Olağan Genel Kurulu, Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Kristal-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı olan Mehmet Dikmen, kongre sonunda yaptığı açıklamada, “5. Olağan Kurulumuzu tamamladık. Bugün Kongre salonuna açık alınla girdik; göğsümüzü gererek çıktık. Tüm bölgelerden cam emekçilerini bağrımıza bastık. Kongreye gelerek bizi onurlandıran, Bursa’dan sendikacı dostlara ve bütün cam emekçilerine şükranlarımı sunuyorum. Atılan çelmelere, üstü kapalı tehditlere aldırmadan, dik durarak mesafe aldık. Biliyoruz ki ileride verilecek çok mücadele, girilecek çok kavga var. Onun için omuz omuza durduk ve duracağız. Birleşerek, dayanışma ile tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Yaşasın sendikamız Kristal-iş, yaşasın mücadelemiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ