Zirvede Haber

Sosyal Sorumluluk Değil Toplumsal Zorunluluk Genç İGİAD’ın yeni projesi “Gönül Bağı Kütüphaneleri”

Sosyal Sorumluluk Değil Toplumsal Zorunluluk Genç İGİAD’ın yeni projesi “Gönül Bağı Kütüphaneleri”

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği Gençlik Kurulu olarak “sosyal sorumluluk değil toplumsal zorunluluk” diyerek çıktığımız bu yolculukta “Gönül Bağı Kütüphaneleri” projesi kapsamında Mardin Midyat Belediyesi İlk ve Ortaokuluna rahmetli Burak KARAHAN kardeşimiz adına kütüphane kurulumunu gerçekleştirdik.

Genç İGİAD olarak her yıl ülkemizin farklı bölgelerindeki eğitim süresince yeterli ve eşit imkanlara sahip olmayan öğrenciler için tam donanımlı kütüphane kurulumu gerçekleştirerek doğrudan iletişim kurmayı ve gönül köprüleri oluşturmayı hedeflemekteyiz. Böylece çocukların bedensel, fiziksel ve duygusal gelişiminin yanı sıra eğitim seviyesi artırılması sağlanmaktadır.

“Oku, Keşfet, Çabala, Öğren” sloganı ile sahada öğretmen ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayarak birlikte çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Böylece hayal dünyası gelişimine katkı sunarak etkili ve etkin bir insan olmasına yardımcı olmaktayız.

Gelecek nesillere yaşlarına uygun olacak çeşitli animasyonlar ve eğitimler ile birlikte girişimcilik ve iş ahlakı üzerine ileri ki hayatlarında dürüst, güvenilir, sözünde duran, sadık, adil, başkalarının haklarına saygılı, bir iş insanı olmayı aşılamayı ve bu yolda kendilerini yetiştirmesini teşvik ederek başta ülkemiz ve milletimiz adına katma değer üreten girişimci insanlar bireyler çıkmasına katkı sunarak bu projeyi nesilden nesile aktarmayı amaçlıyoruz.

Bu proje kapsamında kütüphane kurulumundan ve saha organizasyonuna kadar her konuda desteğini esirgemeyen ve misafirperverliklerinden dolayı Sn. İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet Polat, Midyat Belediye Başkanı Sn. Veysi Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay’a teşekkür ederiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ