Zirvede Haber

DOHADERN’den Büyükşehir Açılımı; “Sokak Canları Bize Emanet!”

DOHADERN’den Büyükşehir Açılımı; “Sokak Canları Bize Emanet!”

“Sokakta üşüyen bir canlı görsem…” Bursa’nın en yeni derneği Doğal Yaşamı ve Hayvanları Koruma Derneği yöneticileri Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette; DOHADERN Başkanı İbrahim Tugay Ateş ve Yönetimi; Başkanvekili Çelik’e Bursa’da yapılan faaliyetler ile ilgili bilgi verdikten sonra 2021 hedeflerini anlattı.

Başkanvekili Çelik; “Bursa’nın daha yeşil kalması başta olmak üzere doğal yaşamda hayata tutunmak için mücadele eden canlara bir damla su bir damla yiyecek vermek adına bir avuç doğasever hemşehrimizin kurduğu bu derneğin daha güzel yerlere gelmesini diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak sizin çalışmalarınızda bizlere düşen her konuda yardımcı olmaya hazırız. Sokak canları da bize emanet.” dedi.

Ziyaret sonrasında Dernek Başkanı Ateş; “Kamu kurumları ve belediye yöneticileri ziyaretlerimiz devam ediyor. derneğimizin kuruluş amacı ve faaliyetlerini sayın Süleyman Çelik ile paylaştık, ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Derneğimiz belli günlerde sahaya çıkan bir kuruluş değil, yılın 365 günün aktif olarak planlayan ve planladığı her bir organizasyonu da gerçekleştiren bir dernektir. Görülüyor ki; 2021 yılında da pandemi etkisini azaltmayacak. Biz dernek olarak bunu öngördük ve planlama yaptık. 2021 yılı içinde yapacağımız faaliyetlerimiz için Büyükşehir Belediye’mizden de bazı konularda destek istedik. Yardımcı olacakları sözünü aldık. Unutmayalım ki; doğamızda sadece insanlar yaşamıyor. Çevremizi ne kadar remiz tutarsak doğa canlıları da o kadar yaşam şansı bulur.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ