Zirvede Haber

Siyasete nezaketi, kaliteyi, saygınlığını biz kazandıracağız!

Siyasete nezaketi, kaliteyi, saygınlığını biz kazandıracağız!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve partisinin il başkanlığı olarak hizmet verecek olan ‘İktidara Hazırlık Merkezi’nin açılışına katılmak üzere Elazığ’a geldi.

TDP Elazığ İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; Sarıgül beraberindeki heyetle önce Hilton Otel’de bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından Sarıgül, İzzetpaşa Mahallesi Şehit Binbaşı Sabri Sokak’ta bulunan ‘İktidara Hazırlık Merkezi’ olarak hizmet verecek olan il başkanlığının açılışını yaptı.  TDP Elazığ İl Başkanlığı, açılışın ardından Sarıgül’ün Elazığ programı kapsamında bir dizi temasta bulunduğunu açıkladı.

SARIGÜL: SİYASETE SAYGINLIĞI BİZ KAZANDIRACAĞIZ

‘İktidara Hazırlık Merkezi’nin açılışında konuşan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin ilkelerine değinerek, “Partimiz Atatürk ilkelerine bağlı, cumhuriyetin değerlerini geliştirerek, koruyan, evrensel hukuk kurallarına uyan, inançlara saygılı, laikliği yaşatan, üretimi destekleyen, emeği koruyan, ‘hudut ve bayrak birliği’ diyen, Türkiye Cumhuriyeti’nin en demokratik kitle partisidir. Siyasetin dilini, yapılış şeklini değiştireceğiz. Siyasete o nezaketi, o kaliteyi, o zarafeti, o saygınlığı biz kazandıracağız. Demokrasi, uygar bir tartışma rejimidir; kavga rejimi değildir. Biz barış ve insanlık içerisinde bütün yurttaşlarımızla partimizin görüşlerini ve düşüncelerini paylaşacağız” dedi.

SARIGÜL: KİMSESİZLERİN İNŞALLAH KİMSESİ OLACAĞIZ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Mustafa Sarıgül, “Türkiye Değişim Partisi; siyasetin diriliğini, yapılış şeklini değiştireceğiz. Siyasete o nezaketi, o kaliteyi, o zarafeti, o saygınlığı biz kazandıracağız. Unutmamak lazım demokrasi uygar bir tartışma rejimidir. Demokrasi kavga rejimi değildir. Biz barış içerisinde insanlık içerisinde bütün yurttaşlarımızla partimizin görüşlerini ve düşüncelerini paylaşacağız. Türkiye Değişim Parti’mizin özü; adalettir. Onun için Türkiye Değişim Parti’miz ülkemizde yoksunların yok sayılanların, çaresizlerin, kimsesizlerin inşallah kimsesi olacağız” ifadelerini kullandı.

SARIGÜL: ANKARA’DA BÜYÜK BİR VATAN SOFRASI KURACAĞIZ

Kendilerine ‘Ankara’da ne yapacaksınız ve kimin sofrasında olacaksınız’ sorularını sürekli aldıklarını anımsatan Sarıgül, “Biz buradan Gakkoların diyarından Elazığ’dan diyoruz ki, biz Ankara’ya kimsenin sofrasına oturmaya, kimsenin sofrasında bulunmaya gitmiyoruz. Biz Ankara’ya büyük bir vatan sofrası, büyük bir demokrasi sofrası kurmaya gidiyoruz. Türkiye Değişim Partimizin kuracağı o vatan sofrasında, demokrasi sofrasında her renkten, her dilden, her kültürden, her inançtan yurttaşlarımız olacak. O yurttaşlarımız saygıyla sevgiyle birbirlerine kucaklayacak. O yurttaşlarımızın tek amacı olacak, Türkiye Cumhuriyeti’nde kardeşlik hukuku içerisinde barışı, özgürlüğü, demokrasiyi ve insan haklarını el ele, kol kola, omuz omuza biz sağlayacağız” diye konuştu.

BAKIR: ŞEHRİMİZE KATMA DEĞER KATMAYA GELİYORUZ

Türkiye Değişim Partisi Elazığ İl Başkanı Selçuk Bakır da yaptığı konuşmada, “Şehrimiz varlık içinde yokluk çekiyor. Şehrimizin çevresi sularla kaplı. Bereketli topraklarımız var. Fakat ne yazık ki sulu tarım yok. Çiftçimiz bu durumdan sıkıntılı. Kayak merkezimiz, kaplıcalarımız, barajımız, harika gölümüz, 4 bin yıllık Harput tarihimiz var. Türkiye Değişim Partisi ile bunları şehrimize katma değer olarak katmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ