Zirvede Haber

BSMMMO’dan BALKANTÜRKSİAD’a ziyaret

BSMMMO’dan BALKANTÜRKSİAD’a ziyaret

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkanı Doğan Yılmaz ve Oda Yönetimi “1-7 Mart Muhasebe Haftası” kapsamında, Balkan Rumeli Sanayiciler İş İnsanları Derneği’ni (BALKANTÜRKSİAD) ziyaret etti.

BSMMMO’dan BALKANTÜRKSİAD’a ziyaret
Dernek merkezinde BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, Başkan Vekili Fatih Şakir, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Ulusoy ile Derneğin Mali Müşaviri Mercan Yalçın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkanı Doğan Yılmaz’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Sekreter üyesi Fatma Çil Eradaş, Sayman Bircan Kılıç ve Denetleme Kurulu Başkanı Ayhan Erken iştirak etti.

Ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, iş yaşamı içinde mali müşavirlerin önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirtirken, 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle mali müşavirleri kutladı.

“HER ŞEYDEN ÖNCE TOPLUMA FAYDALI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

BALKANTÜRKSİAD’ın çalışmaları ve hedefleri hakkında da bilgilendirmede bulunan Tunakan: “Bizim iş insanları derneği olarak 2 amacımız var. Bunlardan biri üyelerimizin arasındaki sinerjiyi artırmak, diğeri ise Balkanlarla olan ilişkilerin gelişimini sağlamaktır. Bu iki hedef üzerinde biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları gönüllülük esasına dayalıdır, topluma faydalı olmaya çalışıyoruz. 2027’ye kadar Avrupa Topluluğuyla olan ilişkilerimizin geliştirilmesi ve buna bağlı olarak Avrupa hibe ve fonlarının maksimum derecede hem Bursa, hem üyelerimiz, hem de Türkiye’nin daha fazla yararlanmasını sağlamayı kendimize hedef olarak seçtik.” dedi.

“İŞ İNSANLARI OLMADAN BİZ OLAMAYIZ”

Sermaye ve iş insanları olmadan kendi mesleklerinin de olamayacağının altını çizen, BSMMMO Başkanı Doğan Yılmaz, Balkanlarda yürütülen çalışmaların herkes için çok önemli olduğunu dile getirerek, “Sermaye ve iş insanları olmazsa biz de olmayız. Bu nedenle iş insanlarıyla yakın ilişkiler kurmayı önemsiyoruz.  BALKANTÜRKSİAD’ın faaliyetlerini çok yakından takip ediyoruz. Beraber çalışmalar yapmaya, projeler üretmeye hazırız” diye konuştu.

Ziyaret sonunda BSMMMO Başkanı Doğan Yılmaz, Bursa Mali Müşavirleri Odası Yönetimi tarafından iş insanlarına göndermek üzere hazırlanan mektubu başkan Berat Tunakan’a verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ