Zirvede Haber

Bursa’da 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri başlıyor

Bursa’da 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri başlıyor

Bursa Tabip Odası 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri’ne başlıyor. Mart ayında başlayacak olarak etkinlikler yoğun bir programda gerçekleştirilecek.Bursa Tabip odası’ndan yapılan duyuru şöyle;

“Bu yıl pandeminin gölgesinde gerçekleştirilecek olan 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri internet üzerinden online olarak takip edilebilecek.

Etkinlikler çerçevesinde bu yıl 4 panel gerçekleştirilecek.

3 Mart’ta ‘Pandemide Avrupa’ başlıklı, Almanya’dan Dr. Serkan Çelik, Fransa’dan Dr. Serdar Dalkılıç ve Finlandiya’dan Dr. Emrah Yatkın’ın katılacağı ve moderatörlüğünü BTO Genel Sekretesi Dr. Ömer Levent Soydinç’in yapacağı panel saat 21’de başlayacak.

5 Mart Cuma günü saat 20:00’de ise Prof. Dr. Ahmet Saltık, moderatörlüğünü BTO Başkanı Doç. Dr. Alpaslan Türkkan’ın yaptığı, ‘1. Yılında Salgını Yönetebildik mi? İmdat EPİDEMİYOLOJİ ve SOSYAL DEVLET’ başlıklı oturumda konuşmacı olarak yer alacak.

Oturum BTO’nun sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

8 Mart Pazartesi günü Bursa Tabip Odası Parantez Sahnesi’nin sahneye koyduğu Kuva-yi Milliye oyunu BTO Youtube kanalından gösterime sunulacak.

Ayrıca yine 8 Mart’ta Sanatçı Hekimler Sergisi de www.bto.org.tr adresinden online olarak sanatseverlere ulaşacak.

9 Mart Salı günü Hipokrat ve Galen’in izinde Bergama, Kos Epidauros başlıklı bir sanal tur da değerli üyelerimize keyifli anlar yaşatacak.

10 Mart Çarşamba günü ise Yazar Mustafa Sönmez’in konuşmacı, Prof. Dr. Kayıhan Pala’nın ise moderatörlüğünü yapacağı panelde ‘Pandemide Bozulan Sağlık Ekonomisi’ konuşulacak.

Etkinliğimiz saat 20’de başlayacak.  Ayrıca aynı gün Pandemi Öyküleri Yarışması‘nın kazananları da duyurulacak.

11 Mart Perşembe günü de, COVID-19 pandemisinin resmi olarak birinci yılı olması dolayısıyla, ‘1. Yılında COVID-19 Pandemisi’ konulu panel gerçekleştirilecek.

Moderatörlüğünü Dr. Eriş Bilaloğlu’nun yapacağı panelde, Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz, Doç. Dr. Osman Elbek ve Prof. Dr. Özlem Kurt Azap konuşmacı olarak yer alacaklar. saat 19’da gerçekleştirilecek olan etkinliğimiz ve diğer etkinliklerimiz Bursa Tabip Odası Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

12 Mart Cumagünü Dr. Kenan Ergus, Dr. Hüsamettin Olgun, Dr. Betül Yazıcı ve Dr. Metin Tekcan, Bursa Tabip Odası Sağlık Gündemi Podcast’inde Şiir Dinletisi ile sizlerle olacaklar.

12 Mart’ta saat 20:00’de Meslekte 30. yılını dolduran meslektaşlarımıza plaket takdim edilecek.

13 Mart Cumartesi günü Saat 20:00’de Meslekte 40. yılını dolduran meslektaşlarımız da plaket ile onurlandırılacak.

Paneller dışında Bursa Tabip Odası’nın hazırladığı etkinlikler arasında Tavla ve Satranç Turnuvaları da yer alacak.

14 Mart Pazar günü saat 13:00’de Bursa Heykel Atatürk Anıtı’nda Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirilecek.

Saat 14:00’te Kutlama Toplantısı BTO sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Aynı gün saat 20:00’de ise Youtube’dan Müzik Dinletisi üyelerimize ulaşacak.

Bu yıl pandemi nedeniyle tüm etkinliklerimiz (Çelenk Töreni hariç) internet üzerinden, online olarak gerçekleştirilecektir.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ