Zirvede Haber

Hızlı Tren bekleyişinde şantiye kuruldu…

Hızlı Tren bekleyişinde şantiye kuruldu…

Bursa’da yapımı yılan hikayesine dönen ve akıbeti belirsiz olan Yüksek Hızlı Tren inşaatında yeni bir gelişme yaşandı. Projede Gölbaşı mevkii aşılırken, yüklenici firma Ebeköy-Çamönü arasına şantiye kurdu. Bursa’da yapımı yılan hikayesine dönen ve akıbeti belirsiz olan Yüksek Hızlı Tren inşaatında yeni bir gelişme yaşandı. Projede Gölbaşı mevkii aşılırken, yüklenici firma Ebeköy-Çamönü arasına şantiye kurdu.

AK Parti Milletvekilleri Mustafa Esgin ve Refik Özen de şantiyeyi ziyaret ederken, Ahmet Emin Yılmaz yaşanan gelişmeleri köşesine taşıdı.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın bugünkü köşe yazısı şu şekilde:

“Nedense… Bursa’nın büyük bir sabır ve özlemle beklediği hızlı tren projesi, temelinin atıldığı Aralık 2012’den beri istenilen hıza bir türlü ulaşamadı.

Dahası…

Geçen sürede Bursa’da Balat girişinden başlayan hızlı tren inşaatı Gölbaşı’nı aşamadığı için Yenişehir’e gelemedi.

İşte…

Projede Gölbaşı’nın ilk defa aşıldığı bir etaba gelindi ve yüklenici firma Kanyon İnşaat bölgedeki ilk şantiyesini Ebeköy-Çamönü arasında kurdu.

10 yıla yakın gecikmeyle kurulan şantiyenin ilk ziyaretçileriyse, AK Parti Bursa milletvekilleri Dr. Mustafa Esgin ile Refik Özen oldular.

2 milletvekili…

Bandırma-Bursa-Osmaneli Yüksek Hızlı Tren projesinin Yenişehir-Osmaneli İkinci Etabı’ndaki şantiyede incelemeler yapıp çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Ziyaretleri…

Şantiye çalışanlarına moral, projeyi bekleyenlere umut oldu.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ